PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره اتصال لب تاپ به اینترنت



sina_tf
Tuesday 15 March 2011, 11:16 PM
سلام .چطور میتونم در حالی که pc خونه به اینترنت (adsl) وصله یا با وایرلس یا با کارت شبکه لب تاپ رو به اینترنت وصل کنم؟ مودم هم وایرلس هست.

EHS@N.T
Tuesday 15 March 2011, 11:32 PM
با سلام
من هم همین مشکل را دارم من بیشتر میخوام با کابل کانکت بشم و در حالی که مودم adsl من هم وایرلس و هم چهار کابل پشتیبانی می کند اما نمی توانم دو رایانه را هم زمان با کابل lan به اینترنت متصل کنم با وجود این که یکی از آنها را به عنوان سرور قرار میدهم و سعی می کنم دیگری را با وارد کردن آی پی متصل کنم اما نمی شود البته این را هم بگویم مثل اینکه دو سیستم به هم شبکه می شوند چون زیر آیکون local area conection می نویسد conected ولی یکی از انها اینترنت ندارد
لطفا اگه می تونید از اول به من توضیح بدهید که باید چه بکنم؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Mehdi1
Wednesday 16 March 2011, 12:56 AM
سلام .چطور میتونم در حالی که pc خونه به اینترنت (adsl) وصله یا با وایرلس یا با کارت شبکه لب تاپ رو به اینترنت وصل کنم؟ مودم هم وایرلس هست.


برای اتصال لپ تاپ به اینترنت کافیه وایرلس لپ تاپ را فعال کنید .... بعد از فعال کردن روی ایکون network کلیک کنید و از جلوی نام مودم گزینه کانکت را انتخاب کنید .... اگر وایرلس شما پسورد نداشته باشه به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل می شه

اگه هم پسورد داشته باشه از شما پسورد می خواد و بعد وصل میشه..

Mehdi1
Wednesday 16 March 2011, 12:59 AM
با سلام
من هم همین مشکل را دارم من بیشتر میخوام با کابل کانکت بشم و در حالی که مودم adsl من هم وایرلس و هم چهار کابل پشتیبانی می کند اما نمی توانم دو رایانه را هم زمان با کابل lan به اینترنت متصل کنم با وجود این که یکی از آنها را به عنوان سرور قرار میدهم و سعی می کنم دیگری را با وارد کردن آی پی متصل کنم اما نمی شود البته این را هم بگویم مثل اینکه دو سیستم به هم شبکه می شوند چون زیر آیکون local area conection می نویسد conected ولی یکی از انها اینترنت ندارد
لطفا اگه می تونید از اول به من توضیح بدهید که باید چه بکنم؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

برای اتصال دو سیستم از طریق کابل باید نحوه اتصال به اینترنت را از داخل تنظیمات مودم بر روی ppoe قرار بدید....اگه خواستید به صورت شبکه اتصال را برقرار کنید باید ابتدا سیستم ها را با لن شبکه کنید بعد به یکی از اون ها توسط usb اینترنت بدید و اینترنت را داخل بقیه سیستم ها به اشتراک بگذارید

sina_tf
Wednesday 16 March 2011, 01:00 AM
برای اتصال لپ تاپ به اینترنت کافیه وایرلس لپ تاپ را فعال کنید .... بعد از فعال کردن روی ایکون network کلیک کنید و از جلوی نام مودم گزینه کانکت را انتخاب کنید .... اگر وایرلس شما پسورد نداشته باشه به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل می شه

اگه هم پسورد داشته باشه از شما پسورد می خواد و بعد وصل میشه..



این کارو میکنم اما وصل نمیشه ...وقتی پی سی وصله به اینتذنت نمیتونم از لب تاب استفاده کنم و اونو هم به اینترنت وصل کنم با کارت شبکه نمیشه این کارو کرد ؟هردو سیستم به اینترنت وصل باشن

Mehdi1
Wednesday 16 March 2011, 01:16 AM
اتصال به صورت وایرلس هیچ محدودیتی نداره و شما می تونید با هر چند تا سیستم به صورت همزمان به اینترنت وصل بشید!

دقیقا بگید چه اتفاقی می افته تا بهتر بشه راهنمایی کرد

sina_tf
Wednesday 16 March 2011, 01:33 AM
اتصال به صورت وایرلس هیچ محدودیتی نداره و شما می تونید با هر چند تا سیستم به صورت همزمان به اینترنت وصل بشید!

دقیقا بگید چه اتفاقی می افته تا بهتر بشه راهنمایی کرد

پی سی خونه الان به اینترنت وصله حالا میخوام در کنار اون لب تابمو هم به اینترنت وصل کنم با وایرلس ..وایرلس من الان مودم رو شناسایی کرده اما اتصال اینترنتی از اینجا به بعدش برقرار نیست..ایا توی لب تاب باید کانکشنی بسازم ؟؟حالا مودم من هم پسورد گذاشتم روش ...از اینجا به بعد اگه میشه توضیح بدین روی لب تاب چکارهایی باید انجام بدم ؟؟

Vartan
Wednesday 16 March 2011, 02:08 AM
تنظیمات مودم رو چک کنید ببینید mac filter فعاله یا نه؟

sina_tf
Wednesday 16 March 2011, 11:30 AM
دوستان کسی نمیدونه ؟؟؟

کام÷یوتر شخصی رو با کابل شبکه به اینترنت وصل کردم حالا میخوام لب تاب رو هم با کارت شبکه همزمان به اینترنت وصل مکنم مودم من tp -link وایرلس هست که جای 4 تا پورت شبکه پوشتش داره از دوتا کابل استفاده میکنم یکی برای کامپیوتر شخصی ودیگری برای لب تاب حالا فقط یکی از این دو سیستم همزمان به اینترنت وصله باید چه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید دو سیستم رو به هم شبکه کنم ؟؟؟؟لطفا تنظیماتو قدم به قدم بگین

mehrdadtk
Wednesday 16 March 2011, 12:18 PM
سینا جان سلام
اینترنت از چه شرکتی گرفتی ؟ از مخابرات ؟

sina_tf
Wednesday 16 March 2011, 12:39 PM
سینا جان سلام
اینترنت از چه شرکتی گرفتی ؟ از مخابرات ؟



مگه ربطیم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه ازیه شرکت که اینجا ارایه میده:cool:

mehrdadtk
Wednesday 16 March 2011, 12:54 PM
آره سینا جان شرکت مخابرات تک یوزر میده بخاطره همین همزمان نمیشه استفاده کرده یا در شبکه شیر کرد.
ip شما اگر روی مودم تعریف شده باشه که شما یه hub بخری وصل کنی اتوماتیک وصل میشه.
در غیر این صورت یعنی ip رو از شرکت گرفتی که خودت باید بزنی و دائم به اینترنت وصل نیست (ip رو مودم نیست) ، مثل همان مخابرات کار میکنه منظورم اینه همزمان نمیتونی استفاده کنی
باید با شرکت تماس بگیری و تعرفه شیر بگیری.

Mehdi1
Wednesday 16 March 2011, 12:55 PM
دوستان کسی نمیدونه ؟؟؟

کام÷یوتر شخصی رو با کابل شبکه به اینترنت وصل کردم حالا میخوام لب تاب رو هم با کارت شبکه همزمان به اینترنت وصل مکنم مودم من tp -link وایرلس هست که جای 4 تا پورت شبکه پوشتش داره از دوتا کابل استفاده میکنم یکی برای کامپیوتر شخصی ودیگری برای لب تاب حالا فقط یکی از این دو سیستم همزمان به اینترنت وصله باید چه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید دو سیستم رو به هم شبکه کنم ؟؟؟؟لطفا تنظیماتو قدم به قدم بگین


خوب الان که لپ تاپ مودم را شناسایی کرده یک ایکون کوچیک کنار ساعت ویندوز ظاهر میشه.... درست به جای اون ایکون مربوطه به شبکه درسته؟

حالا شما روی اون ایکون کلیک کنید تا باز بشه این قسمت گزینه network and sharing center را بزنید و از پنچره باز شده بر روی set up a new connection or network کلیک کنید در پنجره باز شده connect to internet را بزنید در مرحله بعدی روی set up a new connection anyway و در پنچره اخری گزینه وایرلس را انتخاب کنید تا بوسیله وایرلس متصل بشبد...
البته راه ساده ترش همون بود که قبلا گفتم منتها اینو دنبال کنید ببیند مشکل حل میشه!

sina_tf
Wednesday 16 March 2011, 01:37 PM
از خیر شبکه کردن گزشتم پی سی خونه به اینترنت وصله حالا لب تاب رو میخوام با وایر لس وصل کنم باز نمیشه الان مودم رو شناسایی کرده پسوردشو هم وارد کردم اتصال مودم با لب تاب برقراره شده برای قسمت tcp/ip مقادیری باید وارد کنم ؟؟؟یا اتوماتیک باید وصل بشه و صفحه باز کنه؟؟؟؟اینم عکساش...تنظیماتش به این شکله هر جاش باید تغییر کنه بهم بگین


http://p30upload.com/download.php?imgf=1300269665_1.jpg
http://p30upload.com/download.php?imgf=1300269956_2.jpgپhttp://p30upload.com/download.php?imgf=1300269956_3.jpg
http://p30upload.com/download.php?imgf=1300269956_4.jpg

Mehdi1
Wednesday 16 March 2011, 03:57 PM
الان شما از طریق لپ تاپ به اینترنت دسترسی دارید؟

sina_tf
Wednesday 16 March 2011, 04:04 PM
الان شما از طریق لپ تاپ به اینترنت دسترسی دارید؟


بله اگه پی سی وصل نباشه جداگانه ازش استفاده میکنم هم وایرلس هم باکارت شبکه هرکدوم که دوست داشته باشم..فقط مشکلم اینه که دوتارو باهم نمیتونم داشته باشم نه با وایرلس نه با کارت شبکه باهم نمیتونم استفاده کنم نگفتین تنظیمات tcp/ip رو چیزی بزارم

Mehdi1
Friday 18 March 2011, 02:23 AM
لازم به تغییر ip نیست خودش اتومات وارد می کنه ..... فقط شما چک کن ببین با ppoe وصل میشی ؟

sina_tf
Friday 18 March 2011, 02:45 AM
لازم به تغییر ip نیست خودش اتومات وارد می کنه ..... فقط شما چک کن ببین با ppoe وصل میشی ؟

ممنون مهدی جان بله با ppoe تنظیماتو انجام دادم مشکلم حل شد ....فقط کافی بود برنامه سی دی مودم رو نصب کنم که اتوماتیک خودش پیشفرض این حال رو داشت ..ممنون از همه

ava70
Saturday 23 April 2011, 09:03 PM
سلام خسته نباشیددددددددددد
من یه مودم دارم وایرلسم نیست tplink با دو کابل lan و usb میتونم کامپیوترو با یکیش مثلا lan وصل کنم و لپ تاپو با یکی دیگش (usb)...........تنظیمات خاصی میخواد اگه لازمه تنظیمات مودم تغییر بدم ممنون میشم کمکم کنید

داود
Sunday 24 April 2011, 08:26 AM
سلام خسته نباشیددددددددددد
من یه مودم دارم وایرلسم نیست tplink با دو کابل lan و usb میتونم کامپیوترو با یکیش مثلا lan وصل کنم و لپ تاپو با یکی دیگش (usb)...........تنظیمات خاصی میخواد اگه لازمه تنظیمات مودم تغییر بدم ممنون میشم کمکم کنید

سلام

اگه خود مودم شما به صورت خودکار وصل میشه لازم نیست کاری کنید

فقط کافیه driver مربوط به usb رو نصب کنید، اون یکی هم که با lan وصل هستش و نیاز به driver usb نداره

tipet
Wednesday 18 January 2012, 10:05 PM
من از مخابرات سرويس مي گيرم
چطوري ميتونم هم زمان با دو كاميوتر از اينتر نت استفاده كنم(مودم adsl و هر دوتاشون با لن وصل ميشن IP مودمم هم نمي دونم چشه قبلا 192.168.1.1 بود ولي الان اين هم بالا نمياد و بصورت ppoe كانكت نميشم )
ممنون ميشم اگه كامل راهنماييم كنين

Hadi_np
Sunday 30 June 2013, 05:16 PM
سلام دوستان من همه تنظیمات رو انجام دادم کاملا هم درست انجام دادم و مودم رو هم پیدا میکنه بهش کانکت هم میشه حتی میتونم تنظیمات مودم رو تغییر بدم اما به نت وصل نمیشه
فک میکنم مشکل اصن از یه چیز دیگه باشه چون pc با لن به اینترنت وصل میشه اما لپ تاپ با لن هم به اینترنت وصل نمیشه قبلا با یه مودم دیگه هم امتحان کرده بودم لپ تاپ به اینترنت وصل نمیشد.

SandMan+
Sunday 30 June 2013, 05:33 PM
سلام دوستان من همه تنظیمات رو انجام دادم کاملا هم درست انجام دادم و مودم رو هم پیدا میکنه بهش کانکت هم میشه حتی میتونم تنظیمات مودم رو تغییر بدم اما به نت وصل نمیشه
فک میکنم مشکل اصن از یه چیز دیگه باشه چون pc با لن به اینترنت وصل میشه اما لپ تاپ با لن هم به اینترنت وصل نمیشه قبلا با یه مودم دیگه هم امتحان کرده بودم لپ تاپ به اینترنت وصل نمیشد.

کانفیگ مودم رو چک کنید

Hadi_np
Sunday 30 June 2013, 06:07 PM
تا جایی که میدونم مشکلی نداره چون pc وصل میشه فقط لپ تاپ وصل نمیشه

SandMan+
Sunday 30 June 2013, 06:13 PM
تا جایی که میدونم مشکلی نداره چون pc وصل میشه فقط لپ تاپ وصل نمیشه

مودمتون چیه؟

لپ تاپ رو با چی وصل میکنید؟

کابل یا وایرلس؟

هر دو رو امتحان کنید

وقتی لپ تاپ رو به مودم وصل کردید روی آیکون شبکه روی نوار وظیفه کلیک راست سپس Trouble shut Problem رو بزنید

ارروری که میده اینجا اسکرین شات بزارید

Hadi_np
Sunday 30 June 2013, 06:46 PM
tp link مدل td-w8901g
با هر دو امتحان کردم کلا ارتباط با اینترنت قطعه
موقع کانکت شدن با کابل ارور 691 میده در صورتی که یوزر پس درسته
جفتشون همین ارور رو داشتن

http://up.nicepatogh.net/uploads/1372601282051.png

یه نفر
Monday 1 July 2013, 02:22 AM
tp link مدل td-w8901g


سلام دوست عزیز ، این تاپیک را مطالعه بفرمایید :


http://forum.p30download.com/showthread.php?31500-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-tp-link-%D9%85%D8%AF%D9%84-td-w-8901-g

ataeefar
Monday 1 July 2013, 08:23 AM
سلام دوستان من همه تنظیمات رو انجام دادم کاملا هم درست انجام دادم و مودم رو هم پیدا میکنه بهش کانکت هم میشه حتی میتونم تنظیمات مودم رو تغییر بدم اما به نت وصل نمیشه
فک میکنم مشکل اصن از یه چیز دیگه باشه چون pc با لن به اینترنت وصل میشه اما لپ تاپ با لن هم به اینترنت وصل نمیشه قبلا با یه مودم دیگه هم امتحان کرده بودم لپ تاپ به اینترنت وصل نمیشد.


سلام

طبق شکل زیر عمل کنید

در قسمت 2 ، راست کلیک و سپس Properties

هم برای کارت شبکه ( سیم دار ) و هم برای وایرلس این کار رو انجام بدید

ضمنا ، اگر نشد باید در قسمت IP Address ، بصورت دستی IP وارد کنید



http://www.shiaupload.ir/images/91592847386419885452.jpg (http://www.shiaupload.ir/)