PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد اینترنت مخابرات 2030 اصفهان



sina_tf
Sunday 22 January 2012, 12:03 PM
سلام به همه دوستان گل اصفهانی ..
از عزیزانی که اینترنت مخابرات (2030 ) گرفتن کسی از دوستان میدونه ایا ترفیک رایگان این اینترنت داره یا نه ..این جور که شنیدم پهنای باند 100 مگی فقط برای یک مرکز مخابرات اوردن با مودم و نصب رایگان ..فقط گیگی 2500 تومن که اگه بخوایم دانلود کنیم و رایگان نداشته باشه پولش خیلی زیاد میشه ..کسی میدونه رایگان داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟:(500):

roozbeh202
Sunday 22 January 2012, 01:53 PM
نه دادا اینا خون ملت کردن تو شیشه . شبانه پیشکش

Arrconic
Sunday 22 January 2012, 03:00 PM
اطلاعات دقیق ندارم. ولی از چند نفر که می خواستن adsl بگیرن و سراغ مخابرات هم رفته بودن شنیدم که مخابرات شب ها دانلود رایگان نداره.
نداگستر بد نیست. یکی از دوستام از نداگستر گرفته, می گه شب ها هر 5 دقیقه قطع میشه.

sajjad50
Thursday 15 March 2012, 07:41 PM
سلام دوست عزیز.
من از اینترنت مخابرات به صورت نامحدود و محدودیت دار استفاده کردم .
اگر از نوع نامحدود استفاده کنید که هیچ !‌
اما اگر از نوع محدودیت دار استفاده کردید شب ها از ساعت 12 تا هفت و یا 8 صبح رایگان هست و اُفت سرعت هم توی منطقه ما که نداشته ، اما جای شمارو نمیدونم.
و بهتون پیشنهاد میکنم اگر مخابرات منطقه شما طرح ("بعثت") رو داره حتما این طرح رو بگیرید؛ چون به نظر من این طرح با توجه به سرعت بالایی که داره قیمت و محدودیتش خیلی عالیه که مشخصاتش رو میتونید در زیر بخونید‌:
1-سرعت دانلود :‌ 150 تا 300 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنه.
2-پهنای باند رو تا 2 مگابایت برات باز میکنه.(البته باید بدونی که اینترنت مخابرات ، سرعت همه ی طرح هاشون تقسیم بر 8 میشه ! )
3- محدودیتش 3 ماهه 15 گیگابایت.
4- قیمت 3 ماهه اش هم 42 هزار تومان هست.

shamabady
Tuesday 10 April 2012, 04:27 PM
2-پهنای باند رو تا 2 مگابایت برات باز میکنه.(البته باید بدونی که اینترنت مخابرات ، سرعت همه ی طرح هاشون تقسیم بر 8 میشه ! )
3.
نخیر سرعت رو بر 8 تقسیم نمیکنه
اون 2 مگی که شما میگید ( همون داون استریم که تو مودم نشون میده ) قششنگ دقت کنید نوشته 2042kbps این یعنی 2 مگا بیت بر ثانیه نه 2 مگا بایت بر ثانیه (بایت رو با B بزرگ مینویسن ) و اون سرعتی که تو دانلود منیجر میزنه بر حسب بایته که این جوری میزنه KB/sec
شما اگه 2048 کیلو بیت رو بر هشت تقسیم کنید (هر بایت هشت بیته) سرعت بر حسب بایت بدست میاد (همون چیزی که دانلود منیجر نشون میده) که این یعنی این که در بهترین شرایط حداکثر تا سرعت 256 کیلو بایت در ثانیه میتونید داون کنید


من قبلا صبا داشتم از امروز رفتم رو مخابرات فعلا که تو روزش سرعتشش عالیه تا ببینیم ششب که دانلودش رایگانه چطور میشه

pop_0098
Monday 23 April 2012, 11:12 AM
هیچ طرح نامحدود نداره

من دوساله پدرم داره باشی مخابرات استان اصفهان درمیاد که برای فرار از مخابرات دارم یک خانه تو مرکز شهر میخرم که از مخابرات اینترنت برندارم

میخوایند هک بشید و اطلاعات خود را در اختیار هرکسی بزارید از مخابرات 2030 اسنترنت بردارید

این را بگم که که وقتی میخوایند کانفیگ مودم خود را تنطیمک نید یا یک نگاهی بکنید در بیشتر زمان ها به جای این که وارد کانفیگ مودم خود بشید وارد کانفیگ مودم مردم میشید

و اونها هم همین جور وارد مودم شما میشند

پشتیبانی هم خراب که راحت گوشی را یا بر نمیدارند تا خراب میشه اینترنت یا گوشی ر راحت میزارند

طرح شبانه هم داشت که برش داشتند

سرعت هم من 2 مگ گرفتم ولی در همه زمان ها 128 کیلو بایت میشه و بعضی وقت ها کمتر میشه

چند روز پیش کل استان را به باد دادند بعد هم گوگل را شیلتر کردند

بعد دوباره بازش کردند

کلا از چندتا مشترک که چیزی سرشون میشه بپرسی همه با من موافق هستند

من گقتم بعد نگید نگفت کسی نبود

زنگ زدم درباره خبر این کارهای یک اطلاع رسانی بکنه واحد خبر استان اصفهان به شماره

2167227

که میگه ما نمیتونیم از مخابرات خبر تهیه کنیم

بعد زنگ زدم به چندتا از مدیران شرکت های خصوصی اینترنت میگند ما هم داریم جمع میکینم با این وکارهای مخابرات

فاجعه شده تو اصفهان و کسی دم نمیزنه

farshad20
Friday 11 May 2012, 08:47 PM
هیچ طرح نامحدود نداره

من دوساله پدرم داره باشی مخابرات استان اصفهان درمیاد که برای فرار از مخابرات دارم یک خانه تو مرکز شهر میخرم که از مخابرات اینترنت برندارم

میخوایند هک بشید و اطلاعات خود را در اختیار هرکسی بزارید از مخابرات 2030 اسنترنت بردارید

این را بگم که که وقتی میخوایند کانفیگ مودم خود را تنطیمک نید یا یک نگاهی بکنید در بیشتر زمان ها به جای این که وارد کانفیگ مودم خود بشید وارد کانفیگ مودم مردم میشید

و اونها هم همین جور وارد مودم شما میشند

پشتیبانی هم خراب که راحت گوشی را یا بر نمیدارند تا خراب میشه اینترنت یا گوشی ر راحت میزارند

طرح شبانه هم داشت که برش داشتند

سرعت هم من 2 مگ گرفتم ولی در همه زمان ها 128 کیلو بایت میشه و بعضی وقت ها کمتر میشه

چند روز پیش کل استان را به باد دادند بعد هم گوگل را شیلتر کردند

بعد دوباره بازش کردند

کلا از چندتا مشترک که چیزی سرشون میشه بپرسی همه با من موافق هستند

من گقتم بعد نگید نگفت کسی نبود

زنگ زدم درباره خبر این کارهای یک اطلاع رسانی بکنه واحد خبر استان اصفهان به شماره

2167227

که میگه ما نمیتونیم از مخابرات خبر تهیه کنیم

بعد زنگ زدم به چندتا از مدیران شرکت های خصوصی اینترنت میگند ما هم داریم جمع میکینم با این وکارهای مخابرات

فاجعه شده تو اصفهان و کسی دم نمیزنه

اخه برادر من چرا دری وری میگی

کانفیگ مودم چه ربطی به adsl داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ip مودم رو میزنی وارد درگاه مودم lan شده به سیستم خودت میشی نه یه سیستمی که تو lan تو نیست
من خودم نصب مودم میکنم و با تمام isp ها در ارتباطم
برای اطلاع دوستان میگم
اینترنت مخابرات اصفهان از نوع DSL هست نهADSL یعنی همون دایل آپ با پهنای باند بیشتر . شبانه نداره و بر اساس میار حجمی زمانی محاسبه میشه ...پس بهتره همیشه مودم رو در زمانی که استفاده نمیکنید off کنید
در اصفهان نیز مدتی به دلیل تعضوی روتر سویچ مراکز قندی ، ردانی ، آقابابایی و چند نقطه دیگه بار مشترکین زیاد شد و در بعضی نقاط شبکه مخابراتی اینترنت به حالت down رسید ولی فعلا مشکلی نیست
و در ضمن یاد آوری کنم که ایران فقط یه سرور اینترنت داره اون هم فن آوا هست که در کرج فعالیت میکنه البته یه خصوصی هم در کرج
پس برای دوست عزیزم میگم که چه با اینترنت مخابرات و چه با هر isp دیگه ای به اینترنت رجوع کنید ثبت اطلاعات میشه و این هم جز تعریف هر نوع شبکه ای هست که event بگیره از ورود و خروج و .... و ربطی به ایران یا جای دیگه نداره ( بی خودی جو رو سیاسی نفرمایید - کمی مطالعه و دانش به ضرر هیچ کس نیست )

گوگل هم فقط قسمت ویدو آن ***** شده نه کلش بعد هم دیگه خدا خیرتون بده با این همه وی پی ان و ****** دیگه غم چی دارید ( بخدا .....)

و اما خود 2030 برای یک کاربر عادی فوق العاده هست اما دارای ping خیلی بالای هست ( نگید نمیدونید ping چی هست )
و برای کسانی راه اندازی شده که از کابل تلفن نوری استفاده میکنند ....

در اصفهان هم هیچ فاجعه رخ نداده بی خودی شلوغش نکنید لطفا -(مثل اینترنت ملی که از عید پارسال دو هفته دو هفته کردید ولی هنوز اون دو هفته تموم نشده )

دیگه چی ؟؟؟
:confused:

ali_blue88
Wednesday 20 June 2012, 12:29 AM
اخه برادر من چرا دری وری میگی

کانفیگ مودم چه ربطی به adsl داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ip مودم رو میزنی وارد درگاه مودم lan شده به سیستم خودت میشی نه یه سیستمی که تو lan تو نیست
من خودم نصب مودم میکنم و با تمام isp ها در ارتباطم
برای اطلاع دوستان میگم
اینترنت مخابرات اصفهان از نوع DSL هست نهADSL یعنی همون دایل آپ با پهنای باند بیشتر . شبانه نداره و بر اساس میار حجمی زمانی محاسبه میشه ...پس بهتره همیشه مودم رو در زمانی که استفاده نمیکنید off کنید
در اصفهان نیز مدتی به دلیل تعضوی روتر سویچ مراکز قندی ، ردانی ، آقابابایی و چند نقطه دیگه بار مشترکین زیاد شد و در بعضی نقاط شبکه مخابراتی اینترنت به حالت down رسید ولی فعلا مشکلی نیست
و در ضمن یاد آوری کنم که ایران فقط یه سرور اینترنت داره اون هم فن آوا هست که در کرج فعالیت میکنه البته یه خصوصی هم در کرج
پس برای دوست عزیزم میگم که چه با اینترنت مخابرات و چه با هر isp دیگه ای به اینترنت رجوع کنید ثبت اطلاعات میشه و این هم جز تعریف هر نوع شبکه ای هست که event بگیره از ورود و خروج و .... و ربطی به ایران یا جای دیگه نداره ( بی خودی جو رو سیاسی نفرمایید - کمی مطالعه و دانش به ضرر هیچ کس نیست )

گوگل هم فقط قسمت ویدو آن ***** شده نه کلش بعد هم دیگه خدا خیرتون بده با این همه وی پی ان و ****** دیگه غم چی دارید ( بخدا .....)

و اما خود 2030 برای یک کاربر عادی فوق العاده هست اما دارای ping خیلی بالای هست ( نگید نمیدونید ping چی هست )
و برای کسانی راه اندازی شده که از کابل تلفن نوری استفاده میکنند ....

در اصفهان هم هیچ فاجعه رخ نداده بی خودی شلوغش نکنید لطفا -(مثل اینترنت ملی که از عید پارسال دو هفته دو هفته کردید ولی هنوز اون دو هفته تموم نشده )

دیگه چی ؟؟؟
:confused:


کانفیگ مودم خیلی به شبکه adsl ربط داره مخصوصا وقتی مودمها روی حالت بریج تنظیم بشن بسته های برادکستی از مودم رد میشه و ممکنه به کانفیگ یه مودم دیگه توی همون Vlan وصل شی شونصدهزار بار واسه خودم پیش اومده و با چشم خودم دیدم

dsl ینی همون دیال آپ با پهنای باند بیشتر ؟!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ خیلی جالبه ینی مودم dsl هم شماره گیری میکنه و ما نمیدونستیم!!!!!!!!

Arrconic
Wednesday 20 June 2012, 02:22 PM
چه بحثیه که راه انداختید؟ اصلا سوال این نبود! کاری نداریم که مودم چطوری کانفیگ میشه.
به نظر من adsl گرفتن از شرکت های خصوصی خیلی بهتره. مثلا من که نجف آباد می شینم از شرکت پارس اینترنت می خرم. ماهیانه 25 هزار تومان با پهنای باند 1 مگ و ترافیک 6 گیگ. تقریبا در روز با 300 تا 400 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارم. و هر شب هم یه لیست دانلود توی idm می گذارم, تقریبا 2.2 گیگ دانلود دارم. پشتیبانی فوق العاده که حتی شب عید زنگ زدم گفتم برام 1 گیگ شارژ کنید, گفتند که 12 گیگ هدیه برای عید بهتون می دیم.
البته این شرکت پارس از اصفهان اینترنت می خره که نمی دونم از کدوم شرکت. اگه کسی دوست داشت می تونه زنگ بزنه و بپرسه که از کدوم شرکت اصفهان سرویس می گیره.
آدرس:

http://parsisp.ir/

erfan8000
Sunday 29 July 2012, 12:17 AM
من از 2030 اینترنت گرفتم
رایگان شبانه نداره
هر گیگابات 2500 تومان به اظافه 5% ارزش افزوده است
کسی میدونه روی این سرویس ای پی استاتیک داده میشه یا نه
اگر داده میشه ایا هزینه ای هم داره یا خیر
:(500):

marasiali
Tuesday 31 July 2012, 05:48 PM
سلام من adsl شرکت 2030 رو گرفتم.چه جوری پهنای باندش رو افزایش بدم؟به من گفتن یا به 2030 زنگ بزن یا برو تو این نشونی:www.2030.tce.ir اما هیچکدوم عمل نکرد چون سایته هم یوزر نیم و پسورد میخواست که همچین چیزی نداشتم چه کار کنم؟

sina_tf
Tuesday 31 July 2012, 06:09 PM
سلام من adsl شرکت 2030 رو گرفتم.چه جوری پهنای باندش رو افزایش بدم؟به من گفتن یا به 2030 زنگ بزن یا برو تو این نشونی:www.2030.tce.ir (http://www.2030.tce.ir) اما هیچکدوم عمل نکرد چون سایته هم یوزر نیم و پسورد میخواست که همچین چیزی نداشتم چه کار کنم؟


اگر دقت کنی یه قسمت ثبت نام داره تو سربرگ اول

ثبت نام
در صورتی که هنوز اقدام به ثبت نام خود نکرده اید، و شماره مشتری ندارید، پس از تکمیل دقیق اقلام اطلاعاتی زیر بر روی دکمه ثبت نام کلیک کنید. پس از ثبت نام مشتری سامانه شماره ای به شما اعلام خواهد کرد که بعنوان شماره مشتری شما در نظر گرفته خواهد شد.