سلام
این لیست IP های ایران عزیز هست.
اولی به صورت Range و دومی به صورت CIDR
کد:فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.
سلام
این لیست IP های ایران عزیز هست.
اولی به صورت Range و دومی به صورت CIDR
کد:فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.
ویرایش توسط mAmluX : Thursday 9 October 2008 در ساعت 06:44 PM
دیگران چون بروند از نظر، از دل بروند.......تو چنان در دل من رفته، که جان در بدنی
پی 30 دانلود.کام
پی 30 فروم.کام
پی 30 آپلود.کام
ویرایش توسط mAmluX : Thursday 9 October 2008 در ساعت 06:43 PM
دیگران چون بروند از نظر، از دل بروند.......تو چنان در دل من رفته، که جان در بدنی
پی 30 دانلود.کام
پی 30 فروم.کام
پی 30 آپلود.کام
سلام
ميتونين منطقه اش رو هم مشخص كنين؟
اينكه مال كدوم شهر يا استانه؟
شبها كه سكوت است و سكوت است و سياهي
آواي تو ميخواندم از لايتناهي
آواي تو ميآردم از شوق به پرواز
شبها كه سكوت است و سكوت است و سياهي
سلام
روی چشمام
اما زمان میبره.
بهتره برید به این آدرس:
وسط صفحه این سایت، میتونید IP مورد نظر رو بنویسید.
خیلی زیاده
پی 30 دانلود.کام
پی 30 فروم.کام
پی 30 آپلود.کام
پس از مرگ بدنم را موميای نكنيد و در طلا و زيور آلات و يا امثال آن نپوشانيد . زودتر آنرا در آغوش خاك پاك ايران قرار دهيد تا ذره ذره های بدنم خاك ايران را تشكيل دهد .
پی سی فروم به گرمی یک فنجان چای
ولی برای من درست زد ولی سایت بهترش اینه حتی شما اگر از برنامه های Hide IP و یا Change IP هم استفاده کنید بهتون میگه و هر دو IP رو بهتون میده
این یکی هم بدک نیست
I might be back
Operator قدیم
ای بابا اینا که همه می گن آی پی من ماله تبریزه
نکنه ما جدی جدی تبریز می شینیم؟؟؟؟؟!!!!!!![]()
پس از مرگ بدنم را موميای نكنيد و در طلا و زيور آلات و يا امثال آن نپوشانيد . زودتر آنرا در آغوش خاك پاك ايران قرار دهيد تا ذره ذره های بدنم خاك ايران را تشكيل دهد .
سلام
خوب در مبحث Internetworking اين کار رو ميگن Classless Inter-Domain Routing
يا CIDR
اگر دقت کنيد در ليست دوم اين نوع آدرس ها رو قرار دادم.
ممکنه برخي ISP ها جديد مثلا در تهران از يک ICP در اصفهان آدرس قرض کنه.
بحث خيلي مفصلي داره که به VLSM و .... کشيده ميشه.
زياد خودتون رو اذيت نکنيد.
ممنون
پی 30 دانلود.کام
پی 30 فروم.کام
پی 30 آپلود.کام
علاقه مندی ها (Bookmarks)