اخه برادر من چرا دری وری میگی
کانفیگ مودم چه ربطی به adsl داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ip مودم رو میزنی وارد درگاه مودم lan شده به سیستم خودت میشی نه یه سیستمی که تو lan تو نیست
من خودم نصب مودم میکنم و با تمام isp ها در ارتباطم
برای اطلاع دوستان میگم
اینترنت مخابرات اصفهان از نوع DSL هست نهADSL یعنی همون دایل آپ با پهنای باند بیشتر . شبانه نداره و بر اساس میار حجمی زمانی محاسبه میشه ...پس بهتره همیشه مودم رو در زمانی که استفاده نمیکنید off کنید
در اصفهان نیز مدتی به دلیل تعضوی روتر سویچ مراکز قندی ، ردانی ، آقابابایی و چند نقطه دیگه بار مشترکین زیاد شد و در بعضی نقاط شبکه مخابراتی اینترنت به حالت down رسید ولی فعلا مشکلی نیست
و در ضمن یاد آوری کنم که ایران فقط یه سرور اینترنت داره اون هم فن آوا هست که در کرج فعالیت میکنه البته یه خصوصی هم در کرج
پس برای دوست عزیزم میگم که چه با اینترنت مخابرات و چه با هر isp دیگه ای به اینترنت رجوع کنید ثبت اطلاعات میشه و این هم جز تعریف هر نوع شبکه ای هست که event بگیره از ورود و خروج و .... و ربطی به ایران یا جای دیگه نداره ( بی خودی جو رو سیاسی نفرمایید - کمی مطالعه و دانش به ضرر هیچ کس نیست )
گوگل هم فقط قسمت ویدو آن ***** شده نه کلش بعد هم دیگه خدا خیرتون بده با این همه وی پی ان و ****** دیگه غم چی دارید ( بخدا .....)
و اما خود 2030 برای یک کاربر عادی فوق العاده هست اما دارای ping خیلی بالای هست ( نگید نمیدونید ping چی هست )
و برای کسانی راه اندازی شده که از کابل تلفن نوری استفاده میکنند ....
در اصفهان هم هیچ فاجعه رخ نداده بی خودی شلوغش نکنید لطفا -(مثل اینترنت ملی که از عید پارسال دو هفته دو هفته کردید ولی هنوز اون دو هفته تموم نشده )
دیگه چی ؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)