سلام من یه بکاپ دارم از مخاطبین گوشیم می خوام تبدیل کنم به اکسل فرمت هاش رو هم توی سر برگ سوال نوشتم هر چی گشتم پیدا نشد که نشد...
کسی می تونه کنم کنه؟؟؟؟
سلام من یه بکاپ دارم از مخاطبین گوشیم می خوام تبدیل کنم به اکسل فرمت هاش رو هم توی سر برگ سوال نوشتم هر چی گشتم پیدا نشد که نشد...
کسی می تونه کنم کنه؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز در این سایت میتونید نرم افزار برای این کار را دانلود کنید :
کد:فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.
و یا از اینجا راه دیگه ا پیشنهاد شده خالی از لطف نیست بخونید :
کد:فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.
ویرایش توسط یه نفر : Thursday 18 July 2013 در ساعت 08:18 PM دلیل: قرار دادن لینک ها در کدباکس
فقر شب را بی غذا سر کردن نیست
فقر روز را بی اندیشه سر کردن است
دکتر شریعتی
هیچ کدوم از این آدرس ها جواب نمیده.
ضمن خسته نباشید،قابل توجه مدیر سایت![]()
ُسلام
از نرم افزار زیر استفاده بفرمایید :
"زمين خوردن، شكست خوردن نيست؛ از زمين بلند نشدن، شكست خوردن است"
"انسان هیچوقت بیشتر از آن موقع خود را گول نمیزند که خیال میکند دیگران را فریب داده است. *!! لطفا قبل از هرگونه فعالیت و ارسال ، این تاپیک را مطالعه بفرمایید !!
برنامه هایی که معرفی کردید خوب نبود یکی از 180 مخاطب فقط 5 تاشو نشون میده و برنامه دیگه کلا تبدیل نمیکنه ی برنامه معرفی کنید ک تست شده باشه
تمامی نرم افزار هایی که معرفی شده پولیه
دو تا نرم افزار پیدا کردم
یکی مال اندرویده
[فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
این یکی هم مال ویندوزه
[فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
البته مال اندروید خیلی مرتب و درست درمونه
ولی مال ویندوز یه مقدار بهم ریخته میاره
فارسی رو هم اصلا نمیاره
علاقه مندی ها (Bookmarks)