با سلام
چرا نتونستید؟
احتمالاً مسیر رو پیدا نکردید، من به شما استفاده از ES File Manager را پیشنهاد می کنم.
برای دانلود ES File Manager میتوانید از لینک زیر استفاده کنید:
کد:
فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.
1. پس اول ES File Manager را نصب کنید.
2. از برنامه کاملاً خارج شوید.
3. عکس ها و فایل هایی که میخواهید وارد BlueStacks کنید را در شاخه ی زیر Copy کنید:
کد:
فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.
4. وارد BlueStacks شده و ES File Manager را اجرا کنید.
5. از قسمت Search برنامه فولدر زیر را جست و جو کنید:
کد:
6. وارد bstfolder شده و به دنبال فولدر زیر بگردید:
کد:
7. تمام اطلاعاتی که در BlueStacks کپی کردید را باید این جا مشاهده کنید.
8. عکس ها و اطلاعاتی را که میخواهید در برنامه ها از آن ها استفاده کنید را از این پوشه انتخاب کنید.
9. روی آن ها کلیک کرده و نگه دارید تا یک منو ی کوچکی ظاهر شود و بر روی Copy کلیک کنید.
10. با زدن دکمه UP یک مرحله به قبل برگردید (معمولاً SDCard است).
11. از طریق Menu -> Operation -> Paste عکس ها را این جا کپی کنید.
12. از ES File Manager خارج شده و وارد برنامه مورد نظر شوید، مثلاً WeChat.
13. در قسمت آپلود عکس باید تمامی عکس هایی که کپی کردید ظاهر شود.
مطلب بعدی این که، دوست عزیز نیازی نیست که مرتب تاپیک را بالا بیاورید، مطمئن باشید دوستان اگر بتوانند حتماً دریغ نمی کنند، بنده هم بسیار گرفتار بودم که نتوانستم جواب دهم وگرنه پست دیروز شما را مشاهده کردم.
سربلند باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)