نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: » مشکل در بوت شدن ویندوز

  1. #1
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    12
    تشکر
    1
    از ایشان 0 بار
    در 0 پست تشکر شده

    Sick » مشکل در بوت شدن ویندوز

    با سلام خدمت همگی دوستان عزیز

    بنده روی سیستمم مدتی هست دوتا ویندوز (8 و 7) نصب کردم. بعضی اوقات کمی دچار مشکل می شد و بعد از بوت شدن ویندوز ، درایو هارو اسکن می کرد.. اما مشکل خاصی نداشت در کل.
    چند روز پیش سیستم رو که روشن کردم ، لوگوی پی سی که اومد ، بعدش ویندوز بوت نشد و ریستارت شد، ولی بعد از ریستارت شدن به راحتی بالا اومد.

    اما الان موقع روشن شدن سیستم ، بعد از اینکه لوگوی پی سی (Sony wio) میاد بالا ، بوت نمیشه و پشت سر هم ریست میشه...
    دمای سی پی یو هم در حد نرماله و از این نظر مشکلی نداره...
    الویت بوت هم روی هارد دیسکه ... خود هارد دیسک هم فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه..و تاحالا سابقه مشکل دار شدن هم نداشته

    به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه و چطوری حل میشه؟ امکان از دست رفتن اطلاعات هارد هست؟

    با سپاس فراوان

  2. خرید آنتی ویروس ناد 32
  • #2
    معاون مدیرکل ataeefar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    7,049
    تشکر
    6,805
    از ایشان 21,823 بار
    در 6,737 پست تشکر شده

    Laughing

    سلام

    لپ تاپ است یا کامپیوتر ؟

    اگر لپ تاپ است ، برند اش سونی است ؟

    اگر سونی است ، ویندوز اورجینال ذاشته ، آن را حذف کرده ائید ؟




    ضمنا در انتخاب انجمن دقت فرمائید

    منتقل شد !
    !! لطفا قبل از هرگونه فعالیت و ارسال ، این تاپیک را مطالعه بفرمایید !!

    قابل توجه کلیه کاربران
    در صورت ارسال پست تبلیغاتی ، بدون تذکر ، اخراج خواهید شد



  • 3 کاربر زیر از ataeefar برای ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند :


  • #3

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    محل سکونت
    تـــــهران
    نوشته ها
    5,175
    تشکر
    3,456
    از ایشان 6,393 بار
    در 3,497 پست تشکر شده

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sina_zb نمایش پست ها
    با سلام خدمت همگی دوستان عزیز

    بنده روی سیستمم مدتی هست دوتا ویندوز (8 و 7) نصب کردم. بعضی اوقات کمی دچار مشکل می شد و بعد از بوت شدن ویندوز ، درایو هارو اسکن می کرد.. اما مشکل خاصی نداشت در کل.
    چند روز پیش سیستم رو که روشن کردم ، لوگوی پی سی که اومد ، بعدش ویندوز بوت نشد و ریستارت شد، ولی بعد از ریستارت شدن به راحتی بالا اومد.

    اما الان موقع روشن شدن سیستم ، بعد از اینکه لوگوی پی سی (Sony wio) میاد بالا ، بوت نمیشه و پشت سر هم ریست میشه...
    دمای سی پی یو هم در حد نرماله و از این نظر مشکلی نداره...
    الویت بوت هم روی هارد دیسکه ... خود هارد دیسک هم فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه..و تاحالا سابقه مشکل دار شدن هم نداشته

    به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه و چطوری حل میشه؟ امکان از دست رفتن اطلاعات هارد هست؟

    با سپاس فراوان


    سلام

    این امکان وجود دارد که هارد شما بدسکتور شده باشد.

    از نرم افزار HDD Regenerator 2011 v11.0011 استفاده کنید و در محیط ویندوز به کار ببرید،اگر به نتیجه نرسیدید نرم افزار رو به فلش و یا CD

    منتقل کنید (بوتیبل) و یک بار بطور کامل تحت بوت(درمحیط DOS) اجرا کنید.

    توجه : روش تحت بوت نیاز به زمانی بین 3 تا 8 ساعت دارد که این بستگی به نوع هارد شما دارد.

  • #4
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    12
    تشکر
    1
    از ایشان 0 بار
    در 0 پست تشکر شده

    پیش فرض

    سلام مجدد
    بله
    لپ تاپ هست از sony wio
    ویندوز اورجینال خیلی وقته روش نصب نیست... و آخرین ویندوز ها 7 و 8 بودن که همزمان نصب بودن

  • #5
    معاون مدیرکل ataeefar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    7,049
    تشکر
    6,805
    از ایشان 21,823 بار
    در 6,737 پست تشکر شده

    Laughing

    نقل قول نوشته اصلی توسط sina_zb نمایش پست ها
    سلام مجدد
    بله
    لپ تاپ هست از sony wio
    ویندوز اورجینال خیلی وقته روش نصب نیست... و آخرین ویندوز ها 7 و 8 بودن که همزمان نصب بودن

    سلام مجدد

    ویندوز اورجینال اش چی شده ؟

    پاک کردید ؟
    !! لطفا قبل از هرگونه فعالیت و ارسال ، این تاپیک را مطالعه بفرمایید !!

    قابل توجه کلیه کاربران
    در صورت ارسال پست تبلیغاتی ، بدون تذکر ، اخراج خواهید شد



  • #6
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    12
    تشکر
    1
    از ایشان 0 بار
    در 0 پست تشکر شده

    پیش فرض

    سلام اون اورجینال فقط یک ماه (5 سال پیش!) نصب بود.. چون ویستا بود عوضش کردم..

  • موضوعات مشابه

    1. مشکل بوت شدن ویندوز
      توسط human74 در انجمن درخواست ها ( سخت افزار )
      پاسخ: 3
      آخرين نوشته: Monday 2 September 2013, 09:39 PM
    2. نصب نشدن ویندوز در بوت
      توسط حسام یاریا در انجمن سوال ها و درخواست ها (سیستم عامل)
      پاسخ: 16
      آخرين نوشته: Monday 29 July 2013, 12:06 AM
    3. بوت شدن ویندوز
      توسط ali98916 در انجمن سوال ها و درخواست ها (سیستم عامل)
      پاسخ: 11
      آخرين نوشته: Tuesday 7 August 2012, 10:25 PM
    4. در پشت صفحه بوت ویندوز Xp چه میگذرد؟
      توسط fsbyange در انجمن مقالات ویندوز و ریجیستری
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Monday 9 March 2009, 08:33 PM
    5. بوت شدن سریع ویندوز
      توسط m_co2 در انجمن مقالات ویندوز و ریجیستری
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Saturday 19 April 2008, 02:53 PM

    کلمات کلیدی این موضوع

    علاقه مندی ها (Bookmarks)

    علاقه مندی ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  
    درباره اینجا
    اینجا مکانی است شما با طرح سئوالات/مشکلات/درخواست های خود در زمینه کامپیوتر و دانلود می توانید از دیگر کاربران تقاضای راهنمایی کنید البته توجه داشته باشید دیگر کاربران در حد توان و وقت آزاد خود از جواب به شما دریغ نخواهند کرد و البته شما نیز متقابلاً با راهنمایی دیگران لطف آنان را جبران می کنید ;)
    به ما بپیوندید
    امتیاز دهید