سلام اینجا طرحهای گرافیکی که خودتون طراحی کردید قرار بدیدو بقیه کاربرا برای ارتقا کار نظرشون میدن
قوانین
* پیشنهاد و انتقادات سازنده داشته باشید
* از ارسال پستهایی که باعث ناراحتی یا توهین به کاربر دیگر می شود جداً! و شدیدا! خودداری کنید
* برای هر طرح سعی کنید کمی توضیحات هم همراه کنید، مثلا برای چه کاری بوده، کی زده شده، از چه برنامه هایی استفاده شده و غیره
این تصویر یکی از طرح هامه که چند سال پیش طراحی کردم لطفا نظر بدید یک بنر بود برای ایران داک [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
این تصویر یکی از طرح هامه که چند سال پیش طراحی کردم لطفا نظر بدید یک بنر بود برای ایران داک [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
- - - Updated - - -
این رو هم چند سال پیش طراحی کردم برای عصر ارتباط نمی دونم جالب شده یا نه امیدوارم خوشتون بیاد [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
راستی این [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] اگه می شه در مورد لوگوش و گرافیکش نظر بدید و اگر طرح بهتری دارید بهم بگید خیلی دنبال گرافیست وب هستم که بتونه اچ تی ام هم بزنه و یه ایده خوب بهم بده
سلام
من این دوتا عکسو حدودا 6 ماه پیش در آوردم
این اولی [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
اینم دومی [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
اینم یه تایپو گرافی دو هفته پیش در اوردم [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
لطفا نظر بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)