PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی Doom



Alireza021
Tuesday 8 April 2008, 09:11 PM
بازی Doom


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]





[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

Amin2476
Monday 1 July 2013, 12:34 PM
سلام. من بازی Doom 3 BFG Edition رو روی ویندوز سون ۶۴ بیتی نصب کردمش.بازی اجرا میشه و داخلش هم میره، ولی تو قسمت Loading مرحله ارور Stopped working میده .گرافیکم هم از نوع AMD می باشد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

TechMaster
Monday 1 July 2013, 02:46 PM
stpo working دلایل متعددی میتونه داشته باشه یه عکس از error قرار بدهید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.

bahador_72
Monday 1 July 2013, 04:32 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

لطفا در انتخاب بخش انجمن برای موضوع مد نظرتون دقت کنید.

شما باید در این قسمت مشکل خودتون رو مطرح میکردید

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

Amin2476
Monday 1 July 2013, 05:49 PM
با عرض معذرت از مدیر انجمن
لینک عکس
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

یه نفر
Tuesday 2 July 2013, 04:10 PM
سلام دوست عزیز ، فکر میکنم با نصب آخرین نسخه Catalyst مشکل حل بشه :
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

Amin2476
Tuesday 2 July 2013, 08:38 PM
سلام . من آخرین نسخه رو همون طور که گفتین دانلود کردم و نصبش کردم که حجمش حدود 134 مگابایت بود. ولی باز هم همون مشکل در بازی برام پیش اومد.