PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات آنتی ویروس ها



داود
Tuesday 2 September 2008, 11:52 AM
سلام
این تاپیک رو میزنم تا هر کدوم از دوستان هر مورد تنظیمات که توی آنتی ویروس نصب شده روی سیستم دارند و فکر میکنن بدرد بخور هست رو اینجا بیارن.
مثل NOD - BitDefender - mcafee و ...
با برنامه Kaspersky 2009 شروع میکنم تا منظور بیشتر روشن بشه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]



امکان شناسایی برنامه های ad-ware, monitor, risk tool, fraud tool که در کل به Spy معروف هستند در برنامه Kaspersky ورژن 8 یا 2009.


کاری رو که میبینید به ترتیب انجام بدید.

1- روی آیکون برنامه کسپرسکی کنار ساعت راست کلیک و گزینه Setting رو انتخاب کنید.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


2- در پنجره باز شده، از لیست سمت چپ، گزینه Threats and Exclusions رو انتخاب و بعد سمت راست اون روی دکمه Settings بزنید.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


3- داخل این پنجره کوچک، گزینه Other Programs رو انتخاب کنید.
دقت کنید که همه انتخاب شده باشند.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


در آخر همه پنجره ها رو Ok کنید.

حالا سیستمتون رو اسکن کنید ببنید چند تا کد آلوده پیدا میکنه.
ممنون

منبع: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ادامه دارد...انشاالله

داود
Sunday 7 September 2008, 01:05 PM
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]



ليست سفيد برنامه

سلام
ممکنه که شما برنامه اي داشته باشيد که kaspersky هنگام اجرا به اون گير بده و حتي به عنوان malware اون رو شناسايي و پاک کنه.
مثل برخي درايورهاي Keyboard و همچنين Kaspersky Key Finder.
موضوع اصلي Kaspersky Key Finder است.
براي اينکه kaspersky ديگه به اون برنامه گير نده, البته بعد از شناسايي توسط کسپرسکي, کار هايي زير رو انجام بديد:

اخطار: فقط روی فایل برنامه ایی رو که میشناسید این کار ها رو انجام بدید، نه هر فایلی رو که دیدید، حتی ممکنه که فایلی بنام مثلا explorer.exe رو گرفته باشه، یا فایل های Office، روی اونها این کار رو نکنید. حتما آلوده بودن که پاک شدن.

شروع ميکنيم:

روي آيکون کنار ساعت کليک کنيد تا کنسول برنامه باز بشه.
روي دکمه Active Threats کليک کنيد.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پنجره جديد فايل شناخته شده شما نشون داده ميشه. در عکس با فلش مشخص کردم.
روي اون راست کليک کنيد و گزينه Add to exclusions رو انتخاب کنيد.
توجه: Add to exclusions, اين اسم رو بياد داشته باشيد, ممکنه در آينده بيشتر با اون کار داشته باشيم.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
يک پنجره کوچک ديگه باز ميشه, شما فقط روي Ok بزنيد.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ادامه دارد...انشاالله


منبع: [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

داود
Monday 15 September 2008, 12:29 AM
سلام
ممکنه بعضی وقت ها برنامه Kaspersky به شما پیغام هایی نشون بده.
یعنی از کنار ساعت یک پنجره کوچک باز میشه و خبری رو اعلام میکنه.
به این میگن: Event Natification
مثل این عکس ( از دوست عزیزمون، جناب Operator ([Only registered and activated users can see links]) بابت عکس ممنونم )



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


شاید این پیغام ها برای کاربرانی که مثل بنده انگلیسی شون ضعیفه، گیج کننده باشه.
میتونید به راحتی غیر فعالش کنید.
روی آیکون برنامه کنار ساعت با Mouse بزنید تا کنسول برنامه باز بشه.
حالا مثل عکس به ترتیب عمل کنید.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

ممنون


ادامه دارد...انشاالله



سوالی، انتقادی و پیشنهادی بود بفرمایید...



منبع: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

داود
Wednesday 17 September 2008, 08:31 AM
سلام
امروز حالتون چطوره...؟:)
انشاالله که همیشه سلامت و شاداب باشید.

یکی دیگه از آموزش های مربوط به برنامه امنیتی Kaspersky 2009 رو با هم شروع میکنیم.
ممکنه برنامه های آلوده روی وسایل ذخیره سازی شما ( فقط هارد دیسک و فلش مموری ) وجود داشته باشند که در حالت عادی kaspersky اونها رو پاک نمیکنه و پیغامی میده که خود کاربر باید دستور delete رو بده.

حالا چرا؟؟

جواب رو فعلا نمیگم، اما بگذارید کمی در مورد تزریق توضیح بدم تا خودتون متوجه بشید.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


خب وقتی بعضی از انواع malware ها با آغاز فعالیت، کد های خودشون رو داخل برخی فایل های معین مثل jpg که تصویری هستند تزریق میکنن، در اصطلاح میگیم او فایل تصویری Infect یا آلوده شده.
خوب این فایل تصویری ذاتا malware نیست تا آنتی ویروس اون رو سریع delete کنه.

بلکه AV سعی میکنه اول اون بخش آلوده رو از داخل فایل تصویری بکشه بیرون. یعنی Disinfect نمودن.

اگر فایل تصویری شدیدا آسیب دیده باشه، برنامه اون رو به صورت غیر فعال نگه میداره تا شاید زمانی با آپدیت های بعدی خودش، راه های بازیابی اون رو پیدا کنه.( البته خیلی کم پیش میاد ) و فقط به شما پیغامی میده مبنی بر delete به صورت دستی، که البته اگر براتون اون فایل مهم نیست.

بگذریم...
حالا ما تنظیمات برنامه Kaspersky 2009 رو تغییر میدیم تا برنامه به صورت خودکار تمام فایل ها رو پاک کنه و به ما پیغام delete نده.


کاری رو که میبینید به ترتیب انجام بدید.


1- مثل همیشه روی آیکون برنامه کنار ساعت راست کلیک و گزینه Settings رو میزنیم.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2- در پنجره باز شده، از لیست سمت چپ، گزینه Anti-Malware رو انتخاب کنید.
سمت راست در بخش Files and Memory ، روی Select action automatically که با پیکان قرمز مشخص کردم بزنید تا یک منو کوچک باز بشه.
گزینه Do not prompt رو انتخاب کنید.
پایین، در بخش Email and IM ، همین کار رو انجام بدید.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3- در همین پنجره، سمت راست، کمی پایین تر، گزینه Scan رو انتخاب کنید.
این بار هم روی Select action automatically که با پیکان قرمز مشخص کردم بزنید و گزینه Do not prompt رو انتخاب کنید.
حتما روی دکمه Apply که با شماره 4 مشخص کردم بزنید و در آخر تمام پنجره ها رو Yes و Ok کنید.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])




ممنون



ادامه دارد...انشاالله



سوالی، انتقادی و پیشنهادی بود بفرمایید...



منبع: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

nobody2009
Monday 22 September 2008, 01:52 PM
سلام ميشه درباره ي گزينه ي Quarantina در kaspersky توضيح بديد

داود
Tuesday 30 September 2008, 12:27 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام
وقتی فایلی توسط برنامه ناشناس، اما آلوده تشخیص داده بشه، میره به این قسمت تا شما اون رو برای شرکت با e-mail بفرستید.
اگر آلوده باشه، شرکت هم ضد اون رو مینویسه و در آپدیت بعدی اعمال میشه.
البته کاربر ثبت شده و معتبر باشید زودتر جواب میدن( یک ساعته )
میتونید خودتون هم اگر فایل مشکوکی دارید، دستی وارد همین بخش کنید و برای شرکت ارسال کنید.
ممنون

داود
Wednesday 12 November 2008, 02:48 PM
سلام
امروز حالتون چطوره.
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید.
میخواهم با هم دیگه، یک دیسک قابل بوت شدن از آنتی ویروس کسپرسکی ورژن 8 بسازیم.
خوب برای کار چند تا پیش نیاز لازمه:

1- CD-DVD ویندوز XP که البته باید سرویس پک 2 به بالا باشه.
2- برنامه PeBuilder که حتما باید ورژن اون 3.1.3 به بالا باشه.
3- حدود 500 مگابایت فضای خالی برای فایل های موقت

در مورد این CD باید بگم که حتی قابلیت Update شدن از سایت شرکت، شبکه محلی( LAN ) و حتی از روی فلش مموری و .... رو داره.
وقتی سیستم رو با این دیسک بوت کنید، برنامه آنتی ویروس به صورت خودکار باز میشه و میتونید اون رو برای اسکن سیستم آلوده ، بدون نیاز به ویندوز استفاده کنید.
اگر سیستمی آلوده باشه به درد میخوره. اگر اون رو چند ماه پیش رایت کردید، حتی میتونید اون رو Update کنید.


خوب موتور ها روشن
اول از همه برنامه pebuilder رو دانلود و اون رو جایی باز یا Extract کنید.
مستقیم از این آدرس با حجمی حدود 3.2 مگابایت دانلود کنید:

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
صفحه اصلی برنامه Kaspersky رو باز کنید و از بخش سمت چپ، گزینه Anti-Malware رو انتخاب کنید.
بعد سمت راست روی Rescue Disk بزنید.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])




از اینجا به بعد مثل عکس ها ادامه بدید:



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مسیر اول اون پوشه برنامه PE Builder رو که دانلود و باز کردید مشخص کنید.
در مسیر دوم یک پوشه درست کنید مثلا Output مسیر رو به برنامه بگید.
مسیر سوم هم درایوی هست که CD-DVD ویندوز XP رو قرار دادید.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


این پنجره خودش بسته میشه، اگر باز بمونه یعنی اینکه خطایی پیش اومده.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب اینجا مهمترین بخشه که به ما یک فایل iso میده.
پس یک نام و مسیر برای برنامه مشخص کنید.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب در آخر میتونید همون لحظه فایل ISO رو با برنامه روی CD-DVD رایت کنید و یا با زدن دکمه Burn Later بعدا با برنامه رایت مثل Nero اون رو روی دیسک بزنید.


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


در آخر میتونید پوشه Output رو Delete کنید.
اما فایل ISO رو نگهدارید تا بعدا رایت کنید.

ممنون
ادامه دارد... انشاالله

منبع: [فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

داود
Sunday 16 November 2008, 12:23 PM
سلام

انشاالله که حالتون خوب باشه و هیچ وقت تن ، دل و دینتون مثل سیستم های کامپیوتری به راحتی آلوده نشه.

خوب یکی از علت های عمده پخش و آلوده شدن به ویروس ها و در کل malware ها ، فعال بودن ویژگی Autorun در HardDisk ها، حافظه های USB که به Flash Memory معروف هستند و حتی Drive هایی که در شبکه روی سیستم ها Mount شدند. ( MAP )

خوب برای غیر فعال کردن این ویژگی میتونیم از برنامه Kaspersky 2009 استفاده کنیم.

صفحه اصلی برنامه رو مثل همیشه با زدن دو بار کلیک روی Icon برنامه در کنار ساعت، باز کنید.

از گزینه های اصلی سمت چپ، روی Anti-Malware بزنید و بعد System Restore رو انتخاب کنید.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


قبل از رفتن به مرحله بعد باید بگم که این ویژگی System Restore حتی برای از بین بردن اثرات ویروس ها مثل غیر فعال شدن بخش های Task Manager, Folder Option, Registry Editor و ... به کار میره و میتونید از اون استفاده کنید.



خوب روی System Restore کلیک کردید؟؟
پس باید این پنجره باز بشه و کافی هست که شما روی دکمه Start Diagnostics بزنید.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


در پنجره آخر برنامه گزارش میده که ویژگی Autorun بر روی سه نوع وسیله و محل فعال هست.
با علامت نشون دادم.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


برنامه کسپرسکی، از قبل انتخاب کرده و کافیه که شما روی دکمه Fix it now بزنید تا کار تمام بشه.
در آخر Restart یادتون نره.

ممکنه سوال پیش بیاد که در بخش Additional actions گزینه CD-DVD هم هست، آیا اون رو هم انتخاب کنیم.
در کل میتونم بگم که لازم نیست.

چون یک کد آلوده نمیتونه خودش رو داخل دیسک های نوری قرار بده، مگر اینکه شخص بد اندیشی، عمدا این کار رو انجام بده.

سوالی بود در خدمتم.


فقط یادتون باشه که update شماره KB967715 رو از تاپیک تمام آپدیت های ویندوز xp ([Only registered and activated users can see links]) دانلود و نصب کنید.

ممنون
ادامه دارد ... انشاالله

منبع: [Only registered and activated users can see links]

داود
Friday 17 April 2009, 07:49 PM
سلام

خيلي از دوستان ممکنه دوست داشته باشند که تنظيمات رو به صورت آماده بدست بيارند.

اين فايل بهترين نوع تنظيمات برنامه KIS2009 هستش که ميتونيد وارد برنامه کنيد.

بدون نياز به سر و کله زدن با تنظيمات خاص

يعني کل تنظيمات پست هاي بالا رو در اين فايل آماده قرار دادم.

فايل رو Download کنيد و از حالت فشرده خارج بفرماييد.

به بخش تنظيمات برنامه بريد و روي دکمه Load بزنيد و اين فايل رو به برنامه معرفي کنيد.



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])


و در آخر دکمه Apply و Ok رو بزنيد.

ممنون

soosk
Saturday 18 April 2009, 12:17 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
یعنی اگه من این فایل تنظیمات رو به برنامه بدم
دیگه همه چی حل میشه !؟
خطری دیگه تهدید نمیکنه کامپیوترم رو ؟!
دیگه میتونم مثلا وقتی ADSL گرفتم کامپیوتر رو به حال خودش رها کنم و برم ؟!

داود
Saturday 18 April 2009, 10:44 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

ببنيد چيزي که بيشتر کاربران به اون توجه ندارند استفاده از سيستم عامل Update شده و برنامه هاي بروز هستش.

يعني فقط به يک چيز فکر ميکنن, به آنتي ويروس يا در بهترين شرايط يک Internet Security که هميشه Update هم باشه.

و اين اشتباه هستش.

از سيستم عامل قديمي و حتي بدون آپديت استفاده ميکنند.

بگذاريد روشن تر بگم..

تمام توليد کنندگان سيستم عامل, امنيت هسته رو قوي کردند و اين کار رو براي دزدان اينترنتي سخت کرده.

دزدان هم براي نفوذ از مشکلات و bug هاي برنامه هاي شرکتهاي ديگه مثل adobe, apple و غيره استفاده ميکنند.

برنامه هاي مثل flash, winamp, quick time, jet audio, yahoo, Photo Shop, Autocad, Download Manager و و و...

يعني شما براي اينکه احتمال نفوذ رو کمتر کنيد بايد تمام برنامه ها بروز باشه, نه فقط آنتي ويروس يا Internet Security

خود سيستم عامل هم بايد بروز باشه.

برنامه هاي شرکت هاي طرف ثالث هم بايد بروز باشند.

mahdinik11
Saturday 18 April 2009, 05:25 PM
***********000000000********

mahdinik11
Sunday 19 April 2009, 04:01 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]



داود جونم سلام خسته نباشی
چرا فایل رو که دانلود میکنی گاهی اوقات توی محیط کاسپر لود نمیشه و ارور میده علت چیست
چون من روی سیستمهای مختلف امتحان کردم فقط روی سه تاسیستم لود شد

داود
Sunday 19 April 2009, 06:21 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام
نمیدونم والله.
ممکنه نسخه ها با هم فرق داشته باشند که خطا میده.

آیا دوستان دیگه هم مشکل Load دارند؟؟؟

farzaddd
Sunday 19 April 2009, 08:26 PM
من با کسپر 8.0.506 load کردم مشکلی نبود جز همون ایراد محدود کردن اینترنت که در بخخش سوالات پرسیدم

hobollah
Friday 24 April 2009, 09:51 AM
با سلام. ضمن تشکر از پست بسیار عالیتان اگر ممکن است از تنظیمات نود 32 نیز مطالبی بفرمایید. به عنوان مثال می خواهم بدانم که چگونه می توان این برنامه را طوری تنظیم کرد که:
اولا- در هنگام بالا آمدن ویندوز تنها بخش ها یا فایل هایی را که خودمان دوست داریم بررسی کند.
ثانیا- لیست سفیدی از برنامه هایی که مدام اخطارشان را می دهد ولی نمی تواند پاکشان کند بسازیم.
ثالثا- مشخص کنیم در چه مواقعی مایل به بررسی فایل ها نیستیم و یا مایل به قطع آنتی ویروسمان هستیم.


پیاپیش از پاسخ شما متشکرم
Hobollah

Vartan
Thursday 25 November 2010, 12:01 PM
سلام
به تازگی آنتی ویروس Kaspersky pure رو روی سیستمم نصب کردم ولی متاسفانه سرعت اینترنت رو خیلی کم کرده. قبلا از kis9 استفاده میکردم و چنین مشکلی نداشتم
اینترنتم adsl هست و همیشه کانکت هستم؛ لطفا بهترین تنظیمات رو برای اینکه نه سرعت پایین باشه و نه امنیت کم بشه بگید.
ممنون

داود
Thursday 25 November 2010, 09:53 PM
سلام

غیر فعالش کردید امتحان کنید که سرعت چطور میشه؟

ممکنه حتی با Driver های شبکه هم تداخل داشته باشه.

خودم روی سیستم ضعیف Atom این برنامه رو نصب کردم، بدون مشکل و افت سرعت. حتی در شبکه داخلی که 1 گیگ هستش مشکلی ندارم

یعنی افت سرعت نداریم، مگر 5 درصد

مشکل جای دیگه هستش و اون تداخل نرم افزار هستش

Vartan
Thursday 25 November 2010, 10:50 PM
بله؛ وقتی غیر فعالش میکنم سرعت به حالت عادی برمیگرده.
این مشکل زمانی برای من پیش اومد که برنامه رو تریال ریست کردم

bestboy999
Saturday 27 November 2010, 12:35 AM
از کلید استفاده کن.

اون ترایل ریست (Trial reset) مشکل داره. از نظر ساختاری برنامه را مختل میکنه.

پاکش کن به طور کامل و دوباره نصب کن.

حتما از کلید استفاده کن.

خیلی زیاد هست توی نت بگردی.

Vartan
Saturday 27 November 2010, 11:52 AM
کدوم برنامه رو پیشنهاد میکنید که بتونه به طور کامل پاکش کنه

bestboy999
Saturday 27 November 2010, 12:30 PM
نورتون شناختش و منهدمش کرد :دی

شما نسخه ی KIS 2011 cf2 را نصب کن به جای pure