PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مرجع تمام سوالات و مشکلات مربوط به Kaspersky، همه نسخه ها



صفحه ها : 1 [2]

qwe1
Saturday 28 December 2013, 06:11 PM
در سمت راست قسمت پایین بر روی Licensing کلیک کرده و با انتخاب علامت ضربدر که جلوی نام کلید هست و تائید کردن کلید حذف می شود
برای نصب آن بر روی add کلیک کرده اینترنت را قطع کرده و کد AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 را بنویسید تا صفحه انتخاب کلید باز شود سپس بر روی Browse کلیک کنید
و از بین کلید های دانلود شده یکی را که مخصوص آنتی ویروس شماست (کلید های 2013 و 2012 ) را که تاریخ بروز تری دارند را انتخاب کنید .
;)

محمدرضا76
Wednesday 8 January 2014, 11:14 PM
سلام.من ویندوز 8.1 دارم اگه کسپر 2014 نصب کنم سرعت سیستم پایین میاد؟:confused:

qwe1
Wednesday 8 January 2014, 11:21 PM
من واسه دوستم روی یک کامپیوتر قدیمی ویندوز 8.1 با کاسپر 2014 ریختم (سرعت بالا اومدنش از ویندوز 8 من بالاتره ....)

ولی به نظر من کاسپر 2013 سبک تر به نطر می رسه....:confused:

محمدرضا76
Wednesday 8 January 2014, 11:31 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

چی کنم اگه گزینه های دیگه هم هست بگید (در ضمن رم 2 گرافیک 1)

MrRahgozar
Thursday 20 February 2014, 05:13 PM
سلام
تو کاسپرسکای 2014 چطوری میشه ی برامه رو جزو لیست سفید قرار داد؟ کاسپرسکای به idm گیر میده، تو سایت idm هم فقط روش لیست سفید کاسپر2013 رو نوشته!
افتادم توش، ب اینجا رسیدم، ولی فایده ای نداشت
5653

qwe1
Friday 21 February 2014, 12:22 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

کجا گیر میدهد؟ (در اینترنت یا در ویندوز )
اگر خطا میدهد عکس بگذارید...

word.lose
Friday 21 February 2014, 11:41 AM
آقا کمک کنید !!!

من Kaspersky Internet Security 2014 رو از همین سایت دانلود کردم بعد طبق راهنما عمل میکنم اما اصلا کرک نمیشه !!!

اصلا من وقتی توی Trial Reset کلید Trial Reset رو میزنم سیستم ریست نمیشه ...
وقتی خودم هم ریست میکنم و برنامه رو اجرا میکنم هیچ فرقی در برنامه اجرا نمیشه !

qwe1
Friday 21 February 2014, 12:27 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

در آدرس settings/additional/Self-defence ، self defence را غیر فعال کنید سپس از Taskbar آنتی ویروس را Exit کنید وکلید ریجستری را باز کنید دو پیغام را Ok! کنید .....

word.lose
Friday 21 February 2014, 02:00 PM
ممنون اما من همه ی اینکار ها رو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و هنوز هم وقتی آنتی ویروس رو اجرا میکنی سریال نامبر میخواد ...!

جالبه سریال نامبر جدید هم بهش میدم ارور میده !

اگه میشه کمک کنید !!!!!

qwe1
Friday 21 February 2014, 05:27 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
بدون اتصال اینترنت مراحل را دوباره انجام دهید....
نتیجه؟

MrRahgozar
Tuesday 25 February 2014, 12:24 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
این ارور رو میده، موقع دانلود کردن!
5663

MrRahgozar
Saturday 1 March 2014, 03:56 AM
من kis 2014 رو از سایت دانلود کردم و با همون کرک سایت، روی ویندوز 7 اکتیو کردم و با نسخه 30 روزه فعلا دارم آپدیتش می کنم و مشکلی نداره، ولی روی ویندوز 8 که نصبش کردم، اکتیو شده، ولی اصلا آپدیت نمیشه (نه قبل از اکتیو کردن، نه بعدش آپدیت نشد) می نویسه 12%Updated ، بعد میشه 24%updated، بعد ارور میده مینویسه out of date، از روش پست 258 همین تاپیک هم ی کلید دانلود کردم و فعال کردم، هیچ فرقی نکرد، فقط به جای 29days remaining مینویسه 207 days remaining. ولی بازم آپدیت نشد :(

hamidrm
Monday 7 April 2014, 06:54 PM
سلام مشکل من در تاریخ ساعت بر روی سرور کسپرکسی است لطفا بگویید چه کارکنم که ساعت من با ساعت کسپرکسی یکی شود چون در موقع activeکردن ارور میده با تشکر از دوستان.;)

™ MEYSAM
Monday 7 April 2014, 07:23 PM
لطفا قبل از ارسال توی انجمن جستجو کنید!

----------------------------------

منتقل شد/

qwe1
Tuesday 8 April 2014, 12:55 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

از ایجاد دوباره آموزش و گرد اوری در این پست .....Excuse me;)
اول تنظیم تاریخ:
زمان دقیق را از سایت [فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]بگیرید و سپس روی تاریخ و ساعت در ناحیه اطلاع رسانی همانند تصویرزیر کلیک کنید. جزئیات تاریخ و ساعت نمایش داده می شود.

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
با کلیک بر روی ساعت ، تقویمی نمایان می شود که ماه جاری میلادی را به همراه ساعت دقیق به دو شکل دیجیتال و آنالوگ نمایش می دهد.
۲٫روی Change date and time settings کلیک کنید
۳٫روی Change date and time کلیک کنید
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
در زبانه Date and time می توانید تاریخ و ساعت جاری سیستم و حوزه زمانی را تغییر دهید
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
در کادر محاوره Date and Time settings می توانید تاریخ و ساعت محلی را تنظیم کنید
2.اکتیو کاسپرسکی:
بر اساس این که اینترنت سکوریتی است یا انتی ویروس اقدام به وارد کردن کلید کنید و کلید مربوط را دانلود کنید !
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
1کاسپر سکی رانصب کنید
اینترنت را قطع کنید!
بر روی لایسنس منیجر و سپس Activate the application کلیک کنید
4. وارد کنید : AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3
5. روی next کلیک کنید
6.کلیک بر روی Browse
7. انتخاب کلید دانلود شده مخصوص (آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی)
8. روی next کلیک کنید
9. اینترنت را وصل کنید
10. آنتی ویروس را اپدیت کنید

پایان....

danial1555
Tuesday 8 April 2014, 05:58 PM
سلام
لطفا بگین که چطوری کی وارد کنم داخل کاسپراسکای 2014
یه هفته شده وفتمو میگیرم.ب اینترنت وصلم.لایسنس وارد میکنم.میگه اشتباه هس.دیگه مث 2-13 نیس.لایسنس وارد کنی بگه کی وارد کن.رهنمایی کنید.مرسی:p

bizhan10
Saturday 3 May 2014, 02:43 PM
سلام
من رو گوشیم (samsung galaxy s4) آنتی ویروس کسپر نصب کردم . میخاستم پاکش کنم دی اکتیو کردم بعد یهو یه قفل اومد رو گوشیم. میخواستم ببینم کسی پسورد پیش فرضش رو میدونه؟ اصلا باید چیکار کنم وارد گوشیم بشم؟


سلام
من رو گوشیم (samsung galaxy s4) آنتی ویروس کسپر نصب کردم . میخاستم پاکش کنم دی اکتیو کردم بعد یهو یه قفل اومد رو گوشیم. میخواستم ببینم کسی پسورد پیش فرضش رو میدونه؟ اصلا باید چیکار کنم وارد گوشیم بشم؟
لطفا راهنمایی کنید که بی گوشی بدن درد گرفتم
:cool:

SINA NOJUM
Friday 6 June 2014, 08:03 AM
من تا الان موفق نشدم internet security 2014 رو فعال کنم.. هر وقت هم دنبالش رفتم تیجه ای از سردرگمی نبوده.. در 4 ساله از کاسپراسکای تسفاده میکنم.. یکی از دوستان اگ ممکنه نوه فعال کردن این انتی ویروس رو توضیح بده..

™ MEYSAM
Friday 6 June 2014, 12:03 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]



باید قبل از وارد کردن کدهای 3 ماهه از تریال ریست استفاده کنید.

فایل پیوست را دانلود کنید. (روش هم توی فایل txt موجود است)

برای دریافت لایسنس 90 روزه هم میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید :




دریافت لایسنس سه ماهه برای Kaspersky Internet Security 2013, 2014 ([Only registered and activated users can see links])

saeid251
Friday 6 June 2014, 06:11 PM
درود
یه سوال دارم از دوستان گرامی
من نسخه 2014 Kaspersky Internet Security را نصب کردم. پی سی دانلود میگه که کلید یا کرک کاملی تا الان برای این آنتی ویروس وجود نداره و خودش پیشنهاد داده که از "تریال ریست" استفاده بشه. حالا سوالم اینه که وقتی در بیشتر سایتها تریال ریست پیشنهاد شده چه دلیلی وجود داره از کلید ها استفاده بشه؟ دوم اینکه آیا این کلید ها به آنتی ویروس و کارکرد آن آسیبی وارد نمیکنه؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات جامعی داره در اختیارم بذاره

™ MEYSAM
Friday 6 June 2014, 07:50 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام



تنها کرک هست که به آنتی ویروس آسیب می رساند و بهتره که استفاده نشود،تریال ریست فقط تاریخ هایی که آنتی ویروس در رجیستری ثبت میکند را عوض می کند.

و هیچ گونه آسیبی به موتور دیتابیس آنتی ویروس نمی رساند.

تریال ریست را طبق روش گفته شده اجرا کنید و پس از ریستارت میتونید سریال نامبر 3 ماهه را وارد کنید.

saeid251
Saturday 7 June 2014, 12:55 AM
ممنون از آقا میثم گل که سریع جواب میدی
نگاه کردم سریال نامبر جدیدی ندیدم از کسپراسکای. میشه بیشتر راهنمایی کنی که کجا میشه جدیدش رو پیدا کرد
یه سوال دیگه :confused: اگه همین 30 روزی رو که خود نرم افزار بهمون میده رو ریست کنیم که مشکلی نداره؟

™ MEYSAM
Saturday 7 June 2014, 10:03 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]



خیر مشکلی نداره ولی اگر 90 روزه اکتیو کنید مسلما" بهتر هست.

به پست ( #269 ([Only registered and activated users can see links])) همین تاپیک مراجعه کنید.

saeid251
Saturday 7 June 2014, 10:37 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

بازم ممنون میثم جان. همونطور که در پست مذکور گفته بودی فعال سازی برای 91 روز با موفقیت انجام شد ولی یه مشکلی که وجود داره همه چیز آنتی ویروس غیر فعال شده. مثل فایر وال، فایل آنتی ویروس، وب آنتی ویروس و غیره که حتی بر روی کلید Enable هم کلیک میکنم میگه نمیتونه فعالش کنه. به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟

™ MEYSAM
Saturday 7 June 2014, 10:45 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


یکبار ریستارت کنید.

بعد از بالا اومدن ویندوز به مسیر زیر بروید و مجدد آنتی ویروس را فعال کنید :

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

saeid251
Saturday 7 June 2014, 11:04 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

این کارو انجام دادم. بعد از ریستارت، آنتی ویروس غیر فعال بود. که وقتی اجرا کردم یه صفحه باز شد که گفته بود باید خریداری کنم. اما لایسنس 90 روزه فعاله. بعدش همون مسیر رو رفتم و قسمتی رو که گفته بودید فعال کردم ولی مشکل حل نشد. از همه شون عکس گرفتم که در آدرس زیر براتون فرستادم

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

™ MEYSAM
Saturday 7 June 2014, 02:42 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]




قبلا از کرک استفاده نکردید؟

مراحل را درست انجام دادید؟

اگر مشکل پا برجاست آنتی ویروس را بطور کامل با ابزارهای زیر پاک کنید :

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

یا

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]



مجدد آنتی ویروس را نصب کنید و مراحل را بدقت انجام بدید.

+ ضمنا از راهنمای تصویری زیر میتونید استفاده کنید :

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

saeid251
Saturday 7 June 2014, 10:07 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ممنون آقا میثم. نه از کرک استفاده نکرده بودم. نمیدونم چی بود داستان. مجبور شدم همون طور که شما گفتی پاکش کنم و از اول نصبش کنم. فعلا درست شد. بازم ممنون از شما

com86
Friday 17 October 2014, 02:50 PM
سلام دوستان، من کسپر 2015 رو نصب کردم ولی وقتی وارد Trial Reset میشم دکمه ی reast trial غیر فعاله، ضمن اینکه با توجه به راهنمای نصب: "نرم افزار را پس از نصب اجرا کرده و در پنجره ی آن بر روی گزینه Licensing کلیک کرده و در پنجره ی باز شده در قسمت Key بر روی علامت ضربدر قرمز رنگ کنار سریال کلیک کرده و سپس در پنجره ای که باز می شود بر روی دکمه ی Accept کلیک کنید." من قسمت key رو برای کلیک روی علامت قرمز پیدا نکردم، ژس کلا این قسمت رو انجام ندادم.
میشه کمک کنید؟
ممنون

arraee
Saturday 27 December 2014, 12:36 AM
این برنامه های تریال ریست هیچ کدون این گیزینه Enabale شون برا من فعال نیس کسی می دونه مشکل کجاست؟

asf121
Sunday 25 January 2015, 02:52 AM
سلام کمک
من اول آپدیتشو از این سایت zar ([Only registered and activated users can see links]) میگرفتم
الان نمیدونم اصن جی شده سایتش از کجا میتونم لینک سالم آپدیتشو بگیرم

mehdi656
Sunday 25 January 2015, 05:32 PM
سلام
تریال رستی که واسه ورژن 2015 کسپرسکی گذاشتن کار نمیکنه!
مثل ورژن 2014 نیست روسی نوشته!
ممنون میشم کمکم کنین

m.a.h.moud
Saturday 21 February 2015, 09:11 PM
سلام دوستان
من تمام تنظیمات که مربوط به تنظیمات فایروال میشه که برای اتصال نرم افزارها به اینترنت از کاربر اجازه میگیره رو انجام دادم اما این پیغام یک سره میاد و منو واقعا دیوونه کرده
توروخدا دوستان پیشکسوت و اونایی که کاسپر دارن یا داشتن راهنماییم کنن

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

هر کدومو هم که میزنم باز دوباره میاد
قبل از این نود داشتم چون کرک بود پاکش کردم اینو نصب کردم
ازش راضیم اما این یک کارش دیگه موندم چکار کنم

sepideh61
Wednesday 22 April 2015, 04:39 PM
سلام من چند روزه کسپر رو نصب کردم اولش run شد ولی از روز دوم به بعد هر چی برنامه رو اجرا میکنم پنجره protect loading میاد چند دقیقه بعد هم میره و کسپر باز نمیشه.هر چی هم میخوام درایور ها رو اسکن کنم اتفاقی نمی افته.. میشه راهنمایی کنی؟ اگه دوباره نصبش کنم درست میشه یا کرش میکنه؟

S e 7 e N
Thursday 28 May 2015, 11:56 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام
بعضی وقتا از این مشکلات پیش میاد شما از اول نصب کن
در ضمن از کرک هم استفاده نکن ممکنه به انتی ویروس اسیب بزنه
لایسنس هاش موجوده
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام گزینه Apply always رو بزنید همجنین میتونید برید داخل تنظیمات قسمت فایروال یه قانون درست کنید واسه این فایل تا دیگه از شما اجازه نخواد

farshad-10
Thursday 25 June 2015, 03:51 PM
سلام میشه لطف کنید جدیدترین کلیدهای kis2013 رو برای دانلود بزارید چون من از کلیدهای بلند مدت استفاده میکردم که امروز بلاک شد.... همچنین اگه بخواهم kis2015 رو نصب کنم چه فرقی به انتی ویروس خودم که kis2013 هست داره ؟
ممنون

rppooneh
Tuesday 7 July 2015, 10:08 AM
نام یک نوع ورم هست
اعلام حریق ([Only registered and activated users can see links])
اطفا حریق ([Only registered and activated users can see links])

ecarinate
Wednesday 18 May 2016, 08:12 PM
سلام.
من از Kaspersky Total Security 2016 استفاده میکنم و برای license هم از Trial Reset استفاده میکردم که بدون مشکل هم 30 روز رو تمدید میکرد. ولی بعد از آپدیت شدن ویندوزم که 7ultimate هست trial کسپر 0 شد درحالی که 10 روز از زمانش مونده بود و Trial Reset هم دیگه کار نمیکنه. میدونید کدوم آپدیت ویندوز باعث ازکار افتادنش شده؟

حميد 5659
Wednesday 15 June 2016, 07:46 PM
سلام
كسپرسكي اينترنت سكيوريتي خريدم از سايت پي سي دانلود. رو لپتاپ نصب كردم مشكلي نبود. ولي روي تبلت ايسوس اندرويد ميخوام نصب كنم نميشه. فايل اگزه رو نميتونه به عنوان اجرايي تشخيص بده. فايلي كه بتونم رو اندرويد نصب كنم رو از كجا دانلود كنم؟
لطفا كمك

رامین فالو
Friday 19 August 2016, 06:52 PM
با سلام ببخشید من هر چی گشتم نتونستم برای smart security مبحثی پیدا کنم تا سوالم رو بپرسم من برنامه ورژن 9 رو نصب کردم trial version اش رو حالا میخوام license key رو خریداری کنم من برنامه رو از سایت دیگه دانلود کردم ولی میخوام از شما بخرم لیسانسش رو برای full activate اش، حالا سوالم اینه من اگر در قسمت خرید روی "اِسِت" و سپس smart security کلیک کنم که قیمت ۱ ساله شم ۶۴۰۰۰ تومان هست دقیقا این license key برای smart security 9 هست؟
اگر همونه من تقریبا تا سه روز یا بیشتر میخرمش الان trial بنده ۲۶ روز داره فعلا قصد دارم از همین trial اش استفاده کنم اما حتما میخوام license key فولش رو بخرم برای همین میخوام مطمئن بشم که این ۶۴۰۰۰ تومن حتما برای ورژن 9 اش هست، و یه سوال دیگه نیازی به نام کاربری و رمز داره یا نه؟
یا همون license key رو بخریم کافیه؟