PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب ویندوز



bogeybooy
Thursday 31 March 2011, 11:11 AM
سلام دوستان

چند روز پیش یه لب تاپ نو گرفتم

dell مدل Vostro

وقتی تحویلش گرفتم ویندوز سون روش نصب بود
از قضا من از ویندوز سون خوشم نمیاد
درسته خوبه ولی خوشم نمیاد ازش
خواستم ویندوز اکس پی روش نصب کنم سی دی ویندوز رو گذاشتم و سیستم رفت سراغ صفحه آبیه
اما وقتی میخواد اون صفحه ایی که میگه اگه میخایید ویندوز نصب کنید اینتر بزنید
یه خطا میده و میگه ریستارت کنید
و مجبور میشم باتری لب تاپ رو در بیارم تا لب تاپ خاموش بشه

خطا اینجوریه البته زیاد تو ذهنم نیست
اولین خط یادم نیست
اما دومین پارگراف اینه
میگه مطمن بشید تو کامبیوتر ویروس نیست و اگه هست برنامه رو پاک کنید دیگه همچین خطایی
اما سومین پارگراف خیلی زد حال میزنه
همش عدد صفر رو نشون میده

davoodsss
Thursday 31 March 2011, 11:20 AM
سلام خب چرا بجاي حذف ويندوز نرفتي نرافزار سيستم عامل مجازي روش نصب كني ؟ حالا كاريه كه شده ديگه برو دوباره 7 نصب كن اگه سئوالي چيزي داشتي اساتيد هستن منم هستم اينجام كه روحيه ات بدم نگران نباش درست ميشه ايشالا

ataeefar
Thursday 31 March 2011, 12:12 PM
سلام

اگه سرچ میکردید ، پیدا میکردید


[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

bogeybooy
Thursday 31 March 2011, 07:57 PM
سلام عطافر جون اونجا تمام فسفرام تموم شدن

رید کردن و sata و ....
این ویندوز دارای رید کجاست
بسازیم یا تو بازار هست

یه جوری بگو ما هم حالیمون بشه
البته اگه زحمتی نیست

farzib
Thursday 31 March 2011, 08:03 PM
شما سیستم را از حالت رید خارج کنید و ویندوز را نصب کنید دقت کنید که سیستم 64 بیتی نباشد اگر بود از ویندوز سرویس پک 2 استفاده کنید:)

bogeybooy
Thursday 31 March 2011, 08:10 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سیستم رو از رید دربیارم خو از اول بگو
ولی یه مشکل هست چجوری:o

farzib
Thursday 31 March 2011, 08:12 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

وارد بایوس سیستم شوید فکر کنم دکمه پیش فرض delete باشه سپس به قسمت ساتا روید و ساتا را از حالت رید به حالت معمولی تغییر دهید

NMAXI
Thursday 31 March 2011, 11:44 PM
مشکل از RAID اینا نیس ، چون قبلا ویندوز 7 داشتی و تو لپ تاپ هم 2 تا هارد نداری که RAID کنی! نمیدونم اینو اساتید با چه استنادی نظر دادن! بهتره به جای غیر فعال کردن این گزینه ها ویندوزی دانلود کنی که درایور SATA داشته باشه ، اونوقت مشکلت حل میشه (تو اینترنت search کنی پیداش می کنی. راه حل دیگشم برو تنظیمات sata تو BIOS از اونجا 1 گزینه هست که باید از SATA تغییرش بدی به 1 چیز دیگه که دقیق کلمش یادم نیس

ataeefar
Friday 1 April 2011, 12:21 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


شما به این قسمت اش توجه میکردین

سلام

عيدتون مبارك

احتمالا مشكل شما با هارد Sata است ( هارد لپ تاپ Sata هست ، و هر ويندوز XP ، اونو نمي شناسه )

بايد از يه ويندوز XP كه داراي فايلهاي ( Raid ) باشه استفاده كنيد ،

در ضمن قبل از اينكه ويندوزتون رو عوض كنيد ، حتما از ويندوز Seven ارجينال خود لپ تاپ ، يه Recovery بگيريد




اون توضیحات Raid برای دوستمون جناب Steam بود

اون قسمتم ICH01

NMAXI
Friday 1 April 2011, 12:23 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

عید شما هم مبارک ، خوب من چی گفتم!! همونارو تکرار کردین!
شما هم به این قسمت توجه کنید: اینجا 1 بنده خدایی در مورد Laptop سوال پرسیده نه PC که اونو بردین به بحث RAID ، طرف قبلا ویندوز 7 داشت و کارخونه ویندوز 7 رو به Volume ای که RAID باشه نصب نمی کنه!
RAID و SATA هم 2 تا بحث جداگانه هستن ، تو ویندوز فایلی به نام RAID وجود نداره!(منظور درایورش) ، RAID تو برنامه ی BIOS مادربورد (الان اکثر مادربورد ها) وجود داره و هسته ی ویندوز اونو هنگام اجرا از BIOS میخونه و به عنوان درایور RAID ازش استفاده می کنه
SATA هم که مقولش به کلی جداس یه تکنولوژی و اینترفیس ATA به صورت Serial هستش

ataeefar
Friday 1 April 2011, 12:30 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]



احتمالا مشكل شما با هارد Sata است ( هارد لپ تاپ Sata هست ، و هر ويندوز XP ، اونو نمي شناسه )


یکی از کارهای فایلهای Raid ، شناختن هارد Sata است

bogeybooy
Sunday 3 April 2011, 04:34 PM
واقعا از کمکتون ممنونم
ولی هر چه سعی میکنم این ویندوز با همون خطا روبرو میشه
هر کاری که گفتین کردم الا دانلود ویندوز
ولی باز همون خطا

ataeefar
Sunday 3 April 2011, 04:41 PM
جناب bogeybooy عزيز

يه كار ديگه هم انجام بديد ، ببينيد درست ميشه

Cpu لپ تاپ تون اگه Core i 3 , 5 , 7 ، هست از يه ويندوز XP 64 Bit استفاده كنيد ،

اميدوارم درست شه