PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلی در ریستور با نرم افزار acronis



moji1985
Tuesday 19 April 2011, 03:18 PM
سلام به همگی.
من میخواستم با نرم افزار acronis ویندوزم رو رو یه سیستم دیگه ریستور کنم.
بک آپ گرفتم و وقتی رو اون سیستم ریستور میکنم ویندوز بالا نمیاد.
فک میکنم همه مراحل رو درست انجام دادم.
البته سخت افزارمون فرق میکنه.
حجم درایو c هم متفاوته.
مشکل از کجاست به نظرتون؟
ورژن نرم افزار:
Acronis True Image Home 2010

راستی یه سوال دیگه. راهی برای پیدا کردن پسورد فایل بک آپ این نرم افزار وجود داره؟

داود
Tuesday 19 April 2011, 10:18 PM
سلام

در مورد متفاوت بودن حجم درایو ها میدونم که مشکلی پیش نمیاد

اما اینکه بالا نمیاد این میتونه باشه که تداخل سخت افزاری وجود داره مثلا متفاوت بودن cpu و هم کارت گرافیک