PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Office 2010 Activatior



sina_tf
Thursday 28 April 2011, 03:52 PM
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

javadjayja
Sunday 22 May 2011, 11:49 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام
ببخشید لینک کار نمیکنه
اگه kms هستش برای من کار نمیکنه
قبلا من با همین اکتیو میکردم
ویندوز که ریختم دیگه اکتیو نشد (قبلا هم همین ویندوزو میریختم dvd هم همونه فقط هاردم عوض شد تو مرحله دوم ارور میده )
لطفا کمک کنید
خواهش میکنم

sina_tf
Monday 23 May 2011, 01:36 AM
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

لینکو در مرورگر کپی کنید !!!!

javadjayja
Monday 23 May 2011, 02:19 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ممنون اکتیو نشد
میدونی این ارور برای چی هستش
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

Arrconic
Friday 27 May 2011, 01:17 AM
می تونید از این استفاده کنید:

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

zm.iust
Wednesday 17 August 2016, 09:15 AM
بعد از یک سال فعال سازی آفیس 2010 هنگام باز کردن آفیس پیغام اخطار غیر فعال شدن ظرف یک ماه نمایش داده شد ولی جالب اینجاست روز بعد که میخواستم آفیس رو مجددا فعال کنم دیگه اون پیغام نشون داده نمیشه . تو help هم زده آفیس اکتیو هست! ممکنه پیغام غیر فعال شدن آفیس فقط دو سه بار نشون داده بشه و بعد دیگه تا غیر فعال شدن قطعی و به سر اومدن مدت زمان اون نمایش داده نشه و مجددا مجبور به حذف و نصب مجدد آفیس بشیم؟

mAmluX
Wednesday 17 August 2016, 12:19 PM
بله، روند چک کردن لایسنس به صورت دوره ایی هست و کرک ها ها نیز به صورت دوره ایی افیس را فعال می کنند
و این که یک روز پیغام خطا دیده دی و بعد بدون کار خاصی مجددا فعال شده است طبیعی هست

zm.iust
Wednesday 17 August 2016, 02:41 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

با سلام و تشکر از پاسخ شما
یعنی نیاز نیست مجددا اونو اکتیو کنم؟ خودش خود بخود اکتیو شده؟