PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد AVS Video Editor



Ramkal
Monday 23 May 2011, 01:49 AM
سلام

من برای گرفتن خروجی با فرمت avi از طریق برنامه AVS Video Editor گزینه دوم در قسمت avi رو انتخاب میکنم (طبق عکس زیر) و خروجی میگیرم

عکس:
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

ولی وقتی با مدیاپلیرکلاسیک میخوام اجراش کنم به خوبی عقب جلو نمیشه و مکث میوفته، البته با KMplayer مشکلی نداره!

مشخصات properties یه نمونه از ویدئوها که این مشکل رو داره هم به این صورته:
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
در صورتیکه ویدئوهای avi دیگه ای که دیدم همچین مشکلی رو ندارن
اینم مشخصات یه نمونش:
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

ظاهرا تفاوت در Xvid و DivX 5 هست!

حالا میخوام ببینم تو تنظیمات خروجی avi چیکار کنم که موقع عقب جلو کردن فیلم در مدیاپلیرکلاسیک مشکلی وجود نداشته باشه

Reibon2002
Monday 23 May 2011, 04:37 PM
Bit rate رو کمتر کنید ، ببنینید تاثیری داره ؟!

Arrconic
Tuesday 24 May 2011, 12:06 AM
راستش منم با مدیاپلیر کلاسیک در ویندوز 7 مشکل دارم.
لطفا همان ویدیو را روی ویندوز اکس پی با مدیا پلیر کلاسیک اجرا کنید ببینید هنوز همین مشکل را داره؟ بعید می دونم.

Ramkal
Tuesday 24 May 2011, 12:21 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

فوقش هم اگه بیت ریت رو کم کنم اون Xvid که تغییر نمیکنه !
من فکر میکنم اگه بشه در خروجی به جای Xvid خروجی DiveX 5 بگیریم ، مسئله حل بشه ! ولی نفهمیدم با چه تنظیمی !

Ramkal
Tuesday 24 May 2011, 12:25 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز ، من ویندوزم XP هست
البته من برای پخش فایلهای AVI تو ویندوز xp مشکلی ندارم فقط اینایی که Xvid هستن موقع عقب جلو کردن به کندی عقب جلو میشه ! همین

Arrconic
Tuesday 24 May 2011, 12:52 AM
من توسط تنظیماتی که شما عکس اش را گذاشتید با نرم افزار Aiseesoft HD Video Converter v6.1.08 امتحان کردم و با مدیاپلیر کلاسیک اجرا کردم. موقع عقب و جلو هیچ مشکلی نداشت.
فکر می کنم مشکل از دیکودر داخلی نرم افزاری باشه که دارید ازش استفاده می کنید.

Ramkal
Tuesday 24 May 2011, 05:01 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

من از اون برنامه برای لوگو زدن رو ویدئو استفاده میکنم
با این برنامه ایی که شما گفتید میشه لوگو زد رو فیلم؟
ضمنا اون کندی عقب جلو کردن که بهش اشاره کرم تو ویدئوهای 30-40 دقیقه ای با بالا به چشم میاد

Arrconic
Tuesday 24 May 2011, 08:36 AM
خیر نمیشه لوگو زد. متاسفم
صبر کنید تا دوستان دیگه نظراتشون را بگن.