PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اکتیو کردن آنتی ویروس کسپر اسکای 2011



kh.sh
Monday 22 August 2011, 12:29 PM
سلام
من " آنتی ویروس " کسپر رو دانلود کردم میخوام اکتیوش کنم ولی یکم مشکل دارم
یکم کمک... :p;)

sina_tf
Monday 22 August 2011, 12:38 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

به این تاپیک مراجعه کن مشکلت حل میشه

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]"] ("[Only registered and activated users can see links)

kh.sh
Monday 22 August 2011, 01:34 PM
اون اینترنت سکیوریتیه من آنتی ویروس رو نصب کردم!
با هم فرق دارن؟ یا 2تاش یجور اکتیو میشه؟

Arrconic
Monday 22 August 2011, 02:51 PM
دوتاش یه جور اکتیو میشه.