PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش راه اندازی مودم وایرلس tp-link مدل td-w 8901 g



sina_tf
Thursday 25 August 2011, 02:04 PM
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]



قبل از وصل کردن مودم به برق ، اتصالات آنرا بررسی کنید .از مودم به کامپیوتر با کابل شبکه ، از مودم به اسپلیتر ، تلفن به اسپلیتر و درنهایت اسپلیتر به خط تلفن ( پریز ) .
همانند شکل زیر .




[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


تذکر مهم : برای کانفیگ حتما از کابل شبکه استفاده کرده ، از کانفیگ به صورت وایرلس خودداری کنید .
پس از نصب درایور ، در Address bar مرور گر خود ، آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید .
برای ورود به صفحه تنظیمات از شما User name و Password می خواهد . هردوی اینها به طور پیشفرض عبارت admin میباشد




[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

PPPoE : به صورت اتوماتیک با استارت ویندوز به اینترنت وصل میشود .
Bridge Mode : اتصال به صورت دستی است و باید یک کانکشن بسازید .همزمان یک نفر میتونه از وایرلس استفاده کنه .
تذکر : البته در حالت PPPoE هم میتوان تنظیماتی انجام داد تا به صورت اتوماتیک وارد اینترنت نشد .
شما روی PPPoE تنظیم کنید .

مرحله بعدی وارد کردن مشخصات شما است .



[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]




[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


یا اینکه بر روی وایرلس پسورد بزارید

SSID : نامی است که روی مودم میگذارید و هنگامی که برای شبکه وایرلس جستجو میکنید نشان داده میشود .

پسورد وایرلس به صورت پیشفرض غیر فعال میباشد . بهتر است با انتخاب یک Authentication بر روی وایرلس خود رمز بگذارید . این رمز برای مرتبه اول ( بعد از کانفیگ ) که میخواهید به اینترنت وصل شوید از شما پرسیده می شود.
بهترین و امن ترین حالت ، حالت WPA2-PSK است .




[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

amir2105
Sunday 18 September 2011, 07:32 PM
سلام من اینترنتم از شرکت پارس آنلاین خریدم می خواستم یک مودم وایرلس بخرم می خواستم بدونم فرقی میکنه چه مارکی بخرم یا نه و اگر فرقی نمیکنه چه مارکی از همه بهتر و حدود قیمتش چقدر است

Reibon2002
Sunday 18 September 2011, 07:55 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سوالاتون رو در جای مناسب مطرح کنید و قبل از ارسال جستجو بفرمایید.
در انجمن این سوال شما ، بارها پرسیده شده است !

mokh.kooch
Tuesday 31 July 2012, 01:20 AM
سلام
آقا من یه مشکل پیدا کردم....!!
من رمز مودمم رو عوض نکردم، یا شاید عوض کرده باشم، ولی یادم نمیاد چی گذاشتم....!!
الان واسه ورود به تنظیمات یوزر و پسورد admin کار نمیکنه...!!
راهی هست که بتونم رمزشو پیدا کنم یا عوضش کنم....؟!!!
مدل مودمم هم TP-Link TD-W8901G

ممنون میشم جواب بدید.....!!
با تشکر...!!

sina_tf
Tuesday 31 July 2012, 10:09 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

مودم رو شما ریست کن از دکمه پشت مودم

ابوالفضل.ا
Tuesday 14 August 2012, 12:28 AM
سلام دوستان . من وقتی میخوام تنظیمات مودم وایرلسمو درست کنم اونجا که میخوام WEP 128 –bits رو انتخاب کنم نمیشه پیام میده باید اول wps رو خاموش کنم بعد .
منم تو تنظیمات خاموش کردم بعد تنظیماتو طبق دفترچه نصب کردم اما هنوز چراع اینترنت رو مودم روشن نشده
چیکار باید بکنم

sina_tf
Tuesday 14 August 2012, 01:19 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

سلام
شما طبق عکس ها پیش رفتین ؟؟؟عکس بالا رو ببینید مقادیر 0 , 35 باید قرار بدید

مجید66
Friday 21 December 2012, 07:27 AM
سلام.من یه مودم8961تی پی لینک دارم و عین کارهای شما رو انجام دادم فقط مشکل اینه که وای فای روشنه و موبایل منم پیداش میکنه و علامت وای فای هم بالای گوشیم میاد به این معنی که مچ شده با مودم ولی گوشیم با اینکه به وای فای گوشی وصله نمیره تو اینتر نت تورو خدا کمک کنین دارم دیوونه میشم

sina_tf
Friday 21 December 2012, 11:49 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

با یه لب تاب تست کنید ببینید اینترنت میگیره یا نه ..یا یه گوشی دیگه ..شاید گوشیتون ایراد داره

هر سه تا چراغ مودم روشن شده ؟؟؟

adsl--internet - --wlan

این سه تا روشنه ؟

nawal5
Thursday 31 January 2013, 09:18 PM
میشه آموزش راه اندازی مودم وایرلس gnet مدل
ad541بگید خواهش میکنم

nawal5
Thursday 31 January 2013, 09:19 PM
میشه آموزش راه اندازی مودم وایرلس gnet مدل AD541 رو بگید خواهش دمیکنم

mahnam7
Wednesday 20 February 2013, 03:35 PM
سلام
من 2 روزه نمی تونم با لپ تاپ و گوشیم از وایرلس استفاده کنم
در حالی که با سیستم خونه میشه!
تا دیروزم هیچ مشکلی با لپ تاپ و گوشی نداشتم
حالا باید چیکار کنم؟
لپ تاپم می زنه limited access!!!

Arshia7640
Tuesday 2 April 2013, 12:10 AM
باسلام و خسته نباشید
منadslگرفتم مدل TP-w8101gنصب هست مشکلی ندارد ولی می خواهم wlanاش راغیر فعال کنم اگر کسی می تواند غیرفعال و فعال کردنش را توضیح کامل دهد ممنون می شم باتشکر:)

ataeefar
Tuesday 2 April 2013, 12:16 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

این تاپیک ( صفحه اول همین تاپیک که الان پست ارسال فرمودید ) را ملاحضه فرمائید و ببینید مشکلتان حل می شود


[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

mry_mry
Sunday 7 April 2013, 08:35 PM
آقا من هرکار میکنم موقعی که ستاپو میزنم میگه can't access device میگه یوزر پسورد اشتباس درصورتیکه مطمئنم درسته
لطفا کمک کنین
چی کار کنم؟

ataeefar
Sunday 7 April 2013, 10:18 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

این موارد را چک کنید ، هر چند ممکنه ابتدائی باشه

1- از انگلیسی بودن کیبورد مطمئن بشوید

2- از خود نام یوزر و پسورد هم مطمئن بشوید ( معمولا هر دو admin ، با حروف کوچک است )

3- از برازر های مختلف امتحان کنید

hashem2
Sunday 28 April 2013, 05:55 PM
سلام
من بدلیل داشتن 2تا(out /in) مودم ،id bar مودم داخلیم که همین مودله رو تغیر دادم ولی حالا یادم رفته چی بوده چطور میتونم بفهمم چیه؟مدل td-w 8901 g

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

sina_tf
Sunday 28 April 2013, 11:32 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


پشت مودم دکمه ریست رو 15 ثانیه نگه دارید تا مودم ریست شود

soude
Tuesday 21 May 2013, 06:17 PM
سلام...
مودمم اوکی شده با موبایلم پیداش میکنه ولی وصل نمیشه...میزنه Authentication problem.......مشکل چیه؟ موبایلم سونی نئو ال هستش

hedayat3
Saturday 26 October 2013, 04:31 PM
سلام
منم مودم tp link دارم. وقتی میخوام از وایرلسش استفاده کنم گوشی یا لپ تاپ به وایرلس وصل میشه ولی از اینترنت نمیتونم استفاده کنم.و تو گوشی مینویسه internet:acese deniy از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست

m_imsa
Sunday 17 November 2013, 03:02 PM
سلام,وقتتون بخیر اگه امکانش هست لینک دانلود درایور همین مدل تی پی لینک رو بگذارید ممنونم:148fs542321:

hammer1994
Sunday 17 November 2013, 08:09 PM
فک نمی کنم چیز خاصی باشه معمولا با خود سی دی همراه مودم امکان پذیره شاید بتونید درایورو اپدیت کنید

m_imsa
Monday 18 November 2013, 02:32 AM
آخه من سی دی و حتی جعبه اش هم گم کردم.نمیدونم واسه چی نمیتونم از این مودمم استفاده کنم.زمانی که نصبش میکنم بیشتر اوقات(از10بار 9بار)خود به خود مودم ریست میشه یه جور میره روی حالت دمو!!!!!!!بعد از مدتی هم که قابل استفاده میشه تا میام استفاده کنم بعد از یک ساعت باز میره رو حالت دمو!!!!!فقط رو حالت bridge mode هم نصب میشه.گفتم شاید درایورش رو نصب کنم درست میشه ولی اونم ندارم..........میگید چیکار کنم؟؟؟؟:(452):؟؟؟؟ممنونم از لطفتون

ataeefar
Monday 18 November 2013, 09:42 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

معمولا اگر بخواهید مودم را به وسیله Lan متصل کنید ، نیاز به CD راه انداز ندارد

بوسیله همون Lan شناسائی می شود و کار میکند

حالا اگر در حالت PPPoE کار نمی کند ، یک تغییر در قسمت Annex Type بدهید

Annex Type در قسمت WAN می باشد

آن را به حالت های A , A/L , M , A/L/M تغییر دهید و ذخیره کنید

ببینید با این تغییرات از حالت PPPoE کانکت می شود ؟

navid_pk
Monday 18 November 2013, 01:54 PM
سلام دوستان كمكم كنيدمن اين مودم رو از يهنفر گرفتم روش سي دي درايور نبود ميشه برام بزاريد سي ديه درايورشو؟؟ چون وقتي به سيستم وصلش ميكنم و196.168.1.1رو ميزنم اصلا كار نميكنه!قبلن كار ميكرده و سالم هست از يه جا هم درايورشو و از خوده سايت تي پي لينك دانلود كردم اما فرمت فايلش رو سيستم نميشناسه! كمك كنيد:(452):

ataeefar
Monday 18 November 2013, 02:38 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

دوست عزیز ، اگر تاپیک را به دقت می خوندید ، بارها و بارها گفته ائیم

معمولا اگر بخواهید مودم را به وسیله Lan متصل کنید ، نیاز به CD راه انداز ندارد

مگر اینکه بخواهید از طریق USB متصل شوید ، در این صورت نیاز به CD راه انداز دارید

ضمنا

1- شما باید این IP را وارد کنید 192.168.1.1 نه این که شما فرمودید

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

این IP اشتباه است ، حالا نمیدونم این را سهوا وارد کرده ائید یا خیر

2- گاهی اوقات هم IP ، 192.168.1.1 برای مودم شما نیست

در این موارد، زیر مودم را ببینید تا IP مودم مشخص شود

navid_pk
Monday 18 November 2013, 07:17 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزيز ممنون از جوابت ولي من فقط از طريق lan وصل ميشم ip رو هم درست ميزنم192.168.1.1 اونجا كه نوشتم اشتباه تايپي بود ;)پشت مودم هم همين ip رو نوشته:(452):
ولي با اينكه كامپيوتر هم اتصال رو نشون ميده ولي موقعي كه ipرو ميزنم هيچي نشون نميده چندتامرورگرو امتحان كردم:mad: هيچي نشون نميده چندبار هم دستگاه رو ريست كردم با استفاده از دكمه پشت دستگاه:confused: تا حالا همچين مشكلي رو با مودمام نداشتم!

از تو سيستم نميشه فهميد ip مودم چيه؟؟؟:(500):اگه بلديد بگيد :(452):

چون يه جا ديدمطرف از تو سيستم ميفميد ip مودمش چيه:(452):

درباره اين فرمت فايل درايور م چيزي نگفتيد:(452): لينك دانلودش:

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

ataeefar
Monday 18 November 2013, 09:54 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


شاید فایروالی و یا ... مانع میشه

در هر صورت برای پیدا کردن IP مودم

1- Start
2- Run
3- CMD

در CMD تایپ کنید Tracert 4.2.2.4

این دستور قدم به قدم IP ها را چک می کند

از دستگاه و بعد مودم و ...

azithro
Saturday 21 December 2013, 07:33 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
__________________________________________________ ___________________________________

و همینطور مسیر زیر
__________________________________________________ ___________________________________
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

mahyar-mk
Monday 3 March 2014, 04:08 PM
با سلام خدمت دوستان، من مودم رو که روشن می کنم تا 3-4 ساعت بعد می شه وارد صفحه تنظیمات 192.168.1.1 شد ولی بعد اون دیگه وارد صفحه نمی شه و باید مودم رو خاموش روشن کنم. کسی از دوستان می دونه مشکل از چی می تونه باشه؟

ataeefar
Monday 3 March 2014, 04:18 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

دستگاه دیگری ( کامپیوتر ، گوشی موبایل و یا تبلت ) هم دارید که در آن زمان ( 4 ساعت بعد ) با آن چک کنید و ببینید وارد می شود ؟

mahyar-mk
Monday 3 March 2014, 04:47 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

بله حتی با کابل هم نمی شه. البته 192.168.1.1 رو پینگ می کنه ولی صفحه تنظیمات باز نمی شه. الان تو یه سایت خارجی خوندم کس دیگه مشکل مشابه داشت، گفته بودن ممکنه از اورهیت کردن دستگاه باشه. ممکنه؟

saeidehh
Friday 7 March 2014, 11:37 PM
سلام
مشکلی دارم که حسابی کلافه ام کرده. من مودمم رو قبلا از طریق pc ستاپ میکردم و بدون هیچ مشکلی نصب شده بود ولی از وقتی pc مشکل پیدا کرد تصمیم گرفتم مودم رو روی لپ تاپ نصب کنم اما در همان مرحله اولیه یعنی موقع بررسی network adapter خطا میده که network cable unplugged در حالیکه من کلیه اتصالات رو چک کردم. این رو هم بگم که سیستم با کابل lan بدون مشکل وصل میشه ولی دیگه من وایرلس ندارم. میخواستم بدونم چطور مشکل رو حل کنم آیا این بخاطر استفاده از win7 هست یا تنظیمات دیگه ای در سیستم باید انجام بدم . فکر میکنم قبلا مودم رو ریست کردم ولی فایده نداشته. ممنونم

ataeefar
Friday 7 March 2014, 11:42 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

الان با لن وصل می شوید یا وایرلس ؟

این خطا ( network cable unplugged ) را با لن میده یا وایرلس ؟

saeidehh
Friday 7 March 2014, 11:58 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام
با lan وصل میشم زمانیکه میخوام مودم رو با سی دی نصب کنم در مرحله بررسی اولیه خطا میده و دیگه جلو نمیره. این مشکل رو با pc نداشتم

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 12:01 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


اصلا برای نصب ، نیاز به cd ندارید

شما قبلا از این لپ تاپ و از پورت لن اش جائی استفاده کرده بودید ؟

این را از این جهت عرض می کنم که شاید ip آدرس گرفته باشه

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 12:02 AM
بله لپ تاپم رو توی دانشگاه استفاده میکنم و اونجا ناچارا از lan استفاده میکنم البته غرضم از نصب با سی دی این هست که کانفیگش کنم و توی خونه وایرلس داشته باشم از این حالت اتصال با کابل خسته شدم. با موبایل هم که دیگه نمیشه وصل شد.

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 12:06 AM
می تونید وارد تنظیمات لن بشید ؟

اگر وارد تنظیمات لن شدید ، ببینید ip آدرس داره ؟



[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

برای کانفیگ کردن وایرلس هم نیاز به CD ندارید

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 12:09 AM
منظورتان با دستور ipconfig هست؟
اگر درست متوجه شدم این نتیجه:
C:\Users\Saeideh>ipconfig

Windows IP Configuration


PPP adapter Broadband Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 2.180.114.149
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255
Default Gateway . . . . . . . . . : 0.0.0.0

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::e9e8:b601:dafe:b2bd%12
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.2
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::e045:c2c4:a4bf:149e%11
Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.20.158
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

Tunnel adapter isatap.{5DB197F1-F4BC-4A44-ABF6-BF054DD1DDA9}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{823DAF7A-9326-416E-8055-8670B0375ECC}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{63144BCE-718E-4DBC-8263-7ACC2507E424}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter 6TO4 Adapter:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2002:2b4:7295::2b4:7295
Default Gateway . . . . . . . . . : 2002:c058:6301::c058:6301

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:90d7:30c5:2ac5:fd4b:8d6a
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::30c5:2ac5:fd4b:8d6a%29
Default Gateway . . . . . . . . . :

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 12:21 AM
طبق عکس پیش بروید و ببینید در قسمت 7 آیا IP آدرس دارد ؟





[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])






[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])





[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])





[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])





[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 12:27 AM
سلام
نخیر هر دو باکس خالی هستند. تنظیمات روی obtain automatically ست شده است.

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 12:34 AM
مطمئن هستید که در عکس شماره 3 روی Local area Connection رفتید ؟

روی Wireless Network Connection نروید


طبق این چیزی که شما از IP کانفیگ تون ارسال کردید ، نشون میده که یه IP داره

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 12:37 AM
نه چک کردم مسیر رو درست رفتم.

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 12:42 AM
شما از این لپ تاپ در جای دیگه ( دانشگاه ) از پورت لن وصل می شوید

ضمنا در منزل هم قبلا از پورت لن مودم و با همین کابل به کامپیوتر وصل می شدید

یعنی هم کابل سالم است ، هم پورت لن مودم و هم پورت لن لپ تاپ

درست عرض میکنم ؟

اگر موارد بالا همه درست باشد ، ستینگ شبکه شما ( ستینگ لپ تاپ ) یه مشکلی دارد

کابل دیگر هم دارید که با آن هم چک کنید ؟

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 12:47 AM
بله کابل مشکلی ندارد. قبلا کابل دیگری داشتم که با آن کابل هم همین مشکل را داشتم. پورت ها هم به نظرم سالم است چون برای اتصال با لن مشکلی ندارم

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 12:57 AM
مودمتون چند پورت لن دارد ؟

اگر بیش از یکی دارد ، با یه پورت دیگه امتحان کنید

یکم غیر منطقی به نظر میرسه

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 01:04 AM
فقط یک lan داره. احتمال داره مشکل از تنظیماتی درون لپ تاپ باشه؟

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 01:04 AM
یه موردی هم الان به ذهنم رسید


مسیری که در عکس های بالا بود را برید و در عکس آخر ، طبق اعداد زیر ، IP ها را وارد کنید و سپس OK کنید

ببینید اتفاقی می افتد




[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 01:17 AM
انجام دادم. با سی دی که حل نشد. قبل این از طریق 192.168.1.1 که رفتم و تنظیمات رو انجام دادم باعث شد که خود شبکه وایرلس رو هم دیگه نشون نده. نوشته تنظیمات شبکه با تنظیمات ذخیره شده در کامپیوترتان هماهنگ نیست. (توی پرانتز بگم که شبکه وایرلس رو نشون میده و میتونم بهش وصل شم ولی به اینترنت دسترسی ندارم یعنی عملا هیچی. اما الان بعد اون تغییرات به شبکه هم دیگه نمیتونه وصل شه)
اگر بتونم عکس بفرستم شاید واضحتر باشه ولی عکس اپلود شده نمایش داده نشد.

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 01:23 AM
احتمالا رنج IP مودم شما 192.168.1.... نیست

میتونید وارد ستاپ مودم بشید و ببینید چه رنجی برای IP Client ها در نظر گرفته ؟

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 01:30 AM
اگر منظورتون از طریق همون 192.168 هست الان رفتم
از قسمت interface setup تب internet:
get ip address: dynamic
و باکسها خالی هستند.
در تب lan:
dhcp server: 192.168.1.2

درست هست یا باید از قسمت دیگه ای وارد میشدم؟
اگر الان دیروقت هست بیشتر از این امشب مزاحم وقتتان نمیشوم.

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 01:37 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


در همون عکسی که گذاشتم Default Gateway را 192.168.1.2 بگذارید و ببینید فرقی میکنه ؟

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 01:41 AM
نه متاسفانه. شاید دوباره مودم رو ریستش کنم. ولی فکر نمیکنم اینجوری رفع شه قبلا هم این کار ور کردم.

ataeefar
Saturday 8 March 2014, 01:41 AM
این موارد را هم انجام دهید


از کنترل پنل ، ( Control Panel\All Control Panel Items\Windows Firewall ) ، فایر وال را Off کنید

اگر آنتی ویروس دارید ، آن را هم Disable ( غیر فعال ) کنید

saeidehh
Saturday 8 March 2014, 01:47 AM
فعلا غیر فعالش کردم. یکبار کلا ریست میکنم سیستم رو شاید فرجی شد. خیلی ممنونم. اگر حل نشد فردا مزاحمتان میشوم.

solariab
Tuesday 25 March 2014, 05:30 PM
سلام دوستان
وقتی ip 192.168.1.1 رو وارد میکنم از یوزر پسوورد میخواد ولی من پسوورد ورود رو تغییر دادم ولی پسوورد یادم رفته:(
یه دفعه هم مودم ریست کردم حدود 3ثانیه هم دکمه ریستو نگه داشتم که شاید یوزر پسوورد همون admin admin بشه ولی نشد:(452):
چکار باید کنم؟

ataeefar
Tuesday 25 March 2014, 09:34 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام

مطلب اول

3 ثانیه برای ریست شدن ، زمان کمی هست

حداقل 7 - 8 ثانیه دگمه ریست و یا سوزن را در محفظه ریست ( سوراخ ریز ) نگه دارید



مطلب دوم

شاید اصلا یوز و پسورد ، ادمین نیست

زیر مودم و یا دفترچه مودم را ببینید و مطمئن شوید که یوزر و پسورد ادمین می باشد یا چیز دیگری

9vin
Monday 21 April 2014, 07:17 PM
سلام دوستان

من وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم چراغ اینترنت خاموشه اما به محض فعال کردن وای فای گوشی یا لبتاب چراغ اینترنت مودم روشن و قابل استفاده میشه ....

من میخام اینطور نباشه و به محض خاموش روشن کردن مودم به صورت اتوماتیک چراغ اینترنت مودم روشن بشه .

ممنون میشم راهنمایی کنید:o

ataeefar
Monday 21 April 2014, 10:08 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام

من متوجه نشدم

چطور وفتی مودم خاموش هست ، با روشن شدن وای فای گوشی یا لپ تاپ ، مودم روشن می شود !؟

یعنی وای فای گوشی و یا لپ تاپ ، مگر قابلیت روشن کردن مودم را دارد ؟

مگر برای روشن و خاموش کردن مودم ، شما از یک کلید که بروی مودم دارد ، استفاده نمی کنید ؟

بی زحمت یکم بیشتر توضیح بدید

9vin
Monday 21 April 2014, 11:37 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ممنونم ...

عرض کردم مودمو وقتی روشن میکنم چراغ اینترنت خاموشه و فقط چراغ adsl دارم / به محض روشن کردن وای فای لبتاب یا گوشی چراغ اینترنت مودم روشن و دیگه خاموش نمیشه تا مگر اینکه مودم رو خاموش کنم و از نو روشن کنم ....

خواستم وقتی مودمو روشن میکنم چراغ اینترنت مودم روشن بمونه و نیازی به روشن کردن وای فای دستگاه دیگه نباشه !
نمیدونم از تنظیمات مودم هست یا ..... !!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید .....

ataeefar
Tuesday 22 April 2014, 09:42 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


قائدتا باید همین طوری که شما می خواهید باشد

یعنی به محض روشن شدن مودم ، لینک خط به مودم میرسد و شبکه برقرار می شود

و نیاز به ارتباط وای فای نیست

بعید است در ستینگ مودم هم چیزی به این منظور داشته باشد

مودم را ریست کرده ائید ؟

smd1375
Wednesday 28 May 2014, 05:59 PM
سلام . من user name و password ورود به تنظیمات مودم ( 192.168.1.1 ) رو فراموش کردم . چطوری میتونم رسیت کنم رمزش رو ؟ البته دکمه ریست پشت مودم رو هم زدم چراغاش خاموش و روشن شد ولی حالت پیش فرض نشد .

ataeefar
Wednesday 28 May 2014, 09:22 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام

تنها راه ریست شدن همان دگمه پشت مودم است و یا در یک سری از مودم ها ، یک سوراخ ریز دارد ، که یک سوزن را داخل آن کنید و حدود 10 تا 15 ثانیه نگه دارید

تمام چراغهای مودم یکبار خاموش و روشن می شود

اگر مودم شما به جای سوراخ ریز ، دگمه ائی برای ریست دارد ، شاید مدت زمان کمی آن را نگه داشتید !

زمان بیشتر ، حدود 15 ثانیه آن را نگه دارید و ببینید چه می شود

برای استفاده از هر 2 روش بالا ( کلید و یا آن سوراخ ریز ) ، مودم بایستی روشن باشد

siafoo
Saturday 7 March 2015, 04:09 PM
سلام دوستان من همه صفحات را به دقت خوندم و همه کارهایی که گفته بودید انجام دادم ولی هنوز نمی توانم با مودم وایرلس به اینترنت متصل بشم چکار کنم روی عکس مانیتور پایین دسکتاپ علامت زرد تعجب پاک نمیشه.لطفا کمک کنید

resane1111
Wednesday 24 May 2017, 09:44 AM
[CODE][/CODE][Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
ممنون از توضیحاتتون

iranianTra
Saturday 10 June 2017, 07:52 PM
دوستان وقتی یه مودم آنتن دهیش کم میشه (مثلا قبلا تو پارکینگ آنتن داشته الان نداره)
مشکل از چی میتونه باشه؟