PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب Nero 11



vahid131
Monday 28 November 2011, 01:32 AM
در هنگام نصب اول یه سری برنامه های پیشنیاز میخواد
موقع نصب خودکار فلش پلیر ارور میده"در صورتکیه در ویندوزم نصب هست
واسه راهنمایی راحت تر تصویر هم قرار دادم:


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

mahni1390
Monday 28 November 2011, 04:04 PM
دوست عزیز موقع نصب باید به اینترنت کانکت باشید.
اگه باز همین اررور و داد، چون ادوب ایران رو تحریم کرده باید با چیز پیز کانکت شید و ادامه بدین. ولی من توی کامپیوتر خونه یکبار اررور داد دوباره زدم نصب ؛نصب کرد.

sina_tf
Monday 28 November 2011, 06:11 PM
اخرین ورژن Adobe Flash Player 11.2.202.95 رو با فندق شکن دریافت و نصب کنید مشکل حل میشه !!

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

vahid131
Tuesday 29 November 2011, 01:55 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

نشد دادا

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

اینم ج نداد داش سینا

mahni1390
Tuesday 29 November 2011, 02:41 PM
دوست عزیز اگه رو گزینه no کلیک کنی چی میشه؟؟؟؟؟

این ورژن ادوب ضروری نیست براش . من نصب کردم شد ااا.

vahid131
Tuesday 29 November 2011, 09:30 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

no یا yes فرقی نمیکنه هردو حالت میاد بیرون
من از اینترنت دانلود کردم
Nero_Multimedia_Suite_v11.0.10700_Final_
نسخه 10 راحت نصب میشه

mahni1390
Wednesday 30 November 2011, 02:38 PM
دوست عزیز از اینجا دانلود کردی؟؟؟؟ این لینک مال خود همین سایت هستش :

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

فقط سیستم نسبتا قویی می خواد و کلی نرم افزار کنارش هست که موقع نسب میتونید بگید نمی خواین. توی لینکی که دادم به مشخصات سیستم مورد نیاز توجه کنید.

vahid131
Wednesday 30 November 2011, 07:38 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

از اینجا نبود
سیستمم بد نیست"f115 وایو هست

mahni1390
Thursday 1 December 2011, 04:31 PM
سلام پس دیگه نمیدونم مشکل از کجاست. دوست عزیز
من روی پی سی با مشخصات پایینتر نصب کردم.

می خواین از اینجا دانلود کنین شاید فایل مشکل داره. یا روی دستگاه دیگر نصب کنید ببینید اونجام همین ایراد رو میگیره؟

vahid131
Thursday 1 December 2011, 07:31 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

من اون فایل 400 مگ بود"ولی این که شما آدرس دادی 1گیگ هست
اوک
از اینجا dl میکنم
ممنون داش

mahni1390
Saturday 3 December 2011, 03:21 PM
اگه امکانشو ندارید قبلش جای دیگه امتحان کنید.
چون این برنامه همراهش برنامه های جانبی زیادی هست همان طور که توی سایت دیدید. و قبل نصب می تونید همشو نصب نکنید.

digital_20
Thursday 1 November 2012, 02:56 PM
با عرض سلام خدمت همه ببخشید که تایپک قدیمی را باز می کنم من هم همین مشکل را دارم کسی می دونه مشکلشو اگر می دونه کمک کنه؟.ممنون:wub::wub: