PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری درباره نصب ویندوز



a1355
Friday 20 January 2012, 01:54 AM
سلام دوستان. عرض کنم همانگونه که می دونید برای نصب ویندوز باید مادربورد را روی سی درام گذاشت و کامپیوتر ریستارت کرد .بعد با زدن دکمه پرس انی کی شروع به نصب کرد .آما اما اما کامپیوتر من پرس انی کی نمی زنه..... یعنی وقتی مادربورد را روی سی دی رام میذارم و ریستارت می کنم ویندوز مستقیما بدون نمایش پرس انی کی آغاز و بعد از طی مراحل و فرمت درایو وکپی فایلها کامپیوتر ریستارت میشه و باز شروع می کنه همون مرحله اول نصب ایکس پی رو دوباره اغاز کردن.
چکار کنم؟؟؟؟
سی دی های متفاوتی از انواع ویندوزها گذاشته ام اما بازم پرس انی کی نمی زنه
لطفا راهنمایی بفرمایید.
قربان شما
************************
مورد بعدی:
با داشتن همچین مشکلی یه ویندوز به اسم ویندوز2008 رو نصب کردم . دی وی دی 2008 که گذاشتم ریستارت کردم ومستقیما شروع به نصب تا اخر بدون ریستارت کرد وحالا 2008 نصبه.
چجوری آپدیتش کنم؟
آنتی ویروس روش نصب نمیشه
لطفا هردو مورد راهنمایی بفرمایید به خصوص مورد اول

ataeefar
Friday 20 January 2012, 02:01 AM
سلام

مشکل از شناخته نشدن هارد شما هست

وقتی میبینید یک راست میره سراغ نصب ویندوز ، یعنی هیچ سیستم عاملی پیدا نمیکنه

علت ها

1-ویندوزی که شما قبلا روی هارد داشتین از بین رفته

2-کابل دیتا و یا برق هارد قطع شده

3-هارد دچار مشکل شده

4-...

شما در Setup مادر برد ، دومین بوت را هارد گذاشتید ؟ یعنی اولین بوت CD/DVD و دومین بوت هارد ؟

یکبار هم دستگاه رو خاموش کنید و کابل ها رو چک کنید

ataeefar
Friday 20 January 2012, 02:03 AM
البته این مورد رو بعدا گذاشتید


مورد بعدی:
با داشتن همچین مشکلی یه ویندوز به اسم ویندوز2008 رو نصب کردم . دی وی دی 2008 که گذاشتم ریستارت کردم ومستقیما شروع به نصب تا اخر بدون ریستارت کرد وحالا 2008 نصبه.
چجوری آپدیتش کنم؟
آنتی ویروس روش نصب نمیشه
لطفا هردو مورد راهنمایی بفرمایید به خصوص مورد اول



پس هارد رو میشناسه ولی ویندوز xp نصب نمیشه ؟

پس اینو چک کنید

شما در Setup مادر برد ، دومین بوت را هارد گذاشتید ؟ یعنی اولین بوت CD/DVD و دومین بوت هارد ؟

a1355
Friday 20 January 2012, 02:11 AM
ممنونم. آره والی سی دی رام. دومی هارد .سومی فلاپی

ataeefar
Friday 20 January 2012, 02:15 AM
شما بعد از یک بار که کل عملیات کپی کردن رو انجام میده و ریستارت میکنه

برید داخل ستاپ و بوت اول رو بزارید هارد ، بوت دوم هم هارد باشه

و بعد save کنید و خارج شید

و بگزارید خود سیستم بیاد بالا

ببینید چه پیغامی میده

میره داخل ویندوز و ادامه نصب رو انجام بده ؟

a1355
Friday 20 January 2012, 02:17 AM
اینکارم کردم. بعد از نصب مرحله اول ایکس پی بوت رو روی هارد گذاشتم تا اومد بالا نوشت : این والید پارتیشن و ارور داد.

ataeefar
Friday 20 January 2012, 02:20 AM
قبلا ویندوز Seven داشتید ؟

و با CD سون پارتیشن بندی کردید ؟

a1355
Friday 20 January 2012, 02:21 AM
همیشه ایکس پی داشتم. از قضا از سر ناچاری رفتم سون اوردم تا مرحله انتخاب درایو برای نصب میره جلوه ولی توی صفحه ایی که باید درایو برای نصب انتخاب کرد هیچ درایوی نمایش داده نمیشه.

ataeefar
Friday 20 January 2012, 02:29 AM
به نظر بنده

شما اگر اطلاعاتی روی هارد ندارید ، یکبار کل پارتیشن ها رو Del کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید

و یا یکبار دیگه این کار را انجام بدید ( نصب مجدد XP ) ولی تو یک پارتیشن دیگه ، مثلا D یا E

فقط حواستون باشه که فرمت نکنید

در موقع نصب ، قبل از کپی کردن فایل های ویندوز ، یک منو میده که باید پارتیشن رو انتخاب کنید

بعد از انتخاب پارتیشن ، نوبت به فرمت میرسه

خط آخر که نوشته " بدون هیچ تغییری نصب کن " رو انتخاب کنید

a1355
Friday 20 January 2012, 02:34 AM
اینم که فرمودید حتمن امتحان میکنم. سخت افزار که ربطی نداره به این مشکل؟

sina_tf
Friday 20 January 2012, 02:37 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

هاردتو باز کن به یه سیستم سالم بزن اطلاعاتتو کپی کن تو سیستم سالم .و هارد خراب رو مجددا پارتیشن بندی کن ..موفق باشین

ataeefar
Friday 20 January 2012, 02:44 AM
بعید میدونم

چون شما تونستید ویندوز 2008 رو نصب کنید

اگر هم مشکلی باشه ، از هارد هست

که اونم با دوباره پارتیشن بندی کردن درست میشه


احتمال خیلی زیاد از نوع فرمتی که کردید بوده ، گاهی اوقات با ویندوز Seven یا Vista که فرمت میکنید دیگه نمیتونید با XP فرمت کنید

باید یکبار کل پارتیشن ها رو پاک کنید و مجدد بسازید

گاهی اوقات حتی اجازه پاک کردن پارتیشن ها رو با XP هم نمیده ، حتما باید با Seven بوت کنید و بیائید بالا و بعد با خود Seven پاک کنید

و بعد ریستارت کنید و این بار با XP بوت کنید و بیائید بالا و دوباره پارتیشن بندی کنید

ولی حتما قبل از پاک کردن ، اون امتحان رو انجام بدید که خدمتتون عرض کردم


موفق باشید

a1355
Friday 20 January 2012, 02:45 AM
متشکرم از همگی دوستان. تست میکنم نشد باز مزاحمتون میشم. ممنون بابت مزاحمتم
یاعلی

a1355
Saturday 21 January 2012, 01:15 AM
دوستان واقعیت داره؟
امروز رفتم هارد نو بگیرم گفت 512=250000تومان
درسته؟

adriantonn
Sunday 5 February 2012, 09:48 AM
سلام
خیلی خلاصه بگم که سیستم هیچ مشکلی نداره :confused:
یکی یا چند تا از کلیدهای کیبردت اتصال داره! :cool: کیبردت رو عوض کن و بعد شروع به نصب کن :)
موفق باشی

Arrconic
Sunday 5 February 2012, 10:32 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
من هم هفته پیش قیمت هارد اکسترنال 2 ترابایت را پرسیدم, گفت 290 هزار تومن. هارد دو برابر شده ولی برای 512 بعید میدونم که انقدر بالا رفته باشه.