PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش شدن پس از اجرای standby



ahwaz
Tuesday 3 April 2012, 01:56 AM
با سلام بفرمایید علت و رفع مشکلات ذیل چگونه است :

1)سیستم من ویندوز xp دارد سیستم با انتخاب حالت stand by دچار shut down میشود غلت و رفع مشکل بفرمایید

sina_tf
Tuesday 3 April 2012, 09:02 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام
تنظیمات power خود رو چک کنید

ahwaz
Wednesday 4 April 2012, 02:06 AM
سلام از کجا و کدام مسیر و منو باید بروم؟

ahwaz
Wednesday 4 April 2012, 02:08 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام از کدام منو یا مسیر و کدام گزینه؟

یه نفر
Wednesday 4 April 2012, 09:38 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام ، در ویندوز XP باید در کنترل پنل روی Power Options کلیک کرده و در سربرگ Advanced قسمت Power buttons چک کنید اولین منو روی گزینه shut down و دومین منو روی Stand By باشد.

ahwaz
Wednesday 4 April 2012, 11:09 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

این کار انجام دادم باز هم مشکل حل نشد

ataeefar
Wednesday 4 April 2012, 11:26 AM
همنطور که دوستان فرمودنند

کلیک راست روی Desktop

Properties

Screen Saver

Power

Advanced

Power Buttons

باید از اینجا مشکلتون حل بشه


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

ahwaz
Wednesday 4 April 2012, 06:55 PM
سلام این کار هم سودی نداشت حتی ویندوز عوض کردم سودی نداشت

sina_tf
Wednesday 4 April 2012, 09:05 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


ویندوز ایکس پی نداشتم ..ولی در کنترل پنل هست
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options

ahwaz
Thursday 5 April 2012, 12:24 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

تنظیمات این مسیر هم رفتم ولی باز هم shut down میشه

حتی با تعویض ویندوز مشکل حل نشد بعضی معتقدند سخت افزارهای جدید با ویندوزها سازگاری ندارند کسی اطلاعاتی در اینمورد نداره؟

sina_tf
Thursday 5 April 2012, 09:09 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

همچین چیزی رو بعید میدونم ..احتمالا ویندوزتون مشکل داشته باشه ..یکی دیگه رو تست کنید