PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلی با TeamViewer v7.0.12541.0 اکسپایر شده



behzadchtp
Monday 9 April 2012, 02:53 PM
چند وقت پیش TeamViewer v7.0.12541 رو از سایت دانلود و نصب و کرکش کردم.
اما الان اکسپایر شده و دیگه نه میتونم ریموت بزنم و نه کسی بهم ریموت بزنه....حالا هم که TeamViewer رو بطور کامل از سیستم آنیستال کردم و حذف کردم. هرچی فایل مربوط به TeamViewer و حتی هر چی کلید رجیستری هم که داشت رو همه رو حذف کردم.سیستم رو ریست کردم و بعدش اومدم یه نسخه پورتابل فیری TeamViewer 7 هم که داشتم رو اجرا میکنم ولی بازم میبینم که داره بهم ارور اکسپایر شدن TeamViewer رو بهم میده و هیچ کاری دیگه نمیکنه....:(510):
دیگه نمیدونم چیکارش کنم که بتونم دوباره از TeamViewer استفاده کنم.:(500):
دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه؟؟:(452):

ataeefar
Monday 9 April 2012, 03:22 PM
سلام

اینم امتحان کنید


[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

behzadchtp
Monday 9 April 2012, 03:52 PM
دانلود کردم.بازم پیغام اکسپایر رو مبده

ataeefar
Monday 9 April 2012, 04:00 PM
فکر کنم باید برید تو رجیستری ویندوز و از اونجا هم پاک اش کنید


در Run تایپ کنید regedit

در قسمت Edit و بعد Find

سرچ کنید و هر چی TeamViewer هست پیدا کنه و بعد پاک کنید

امیدوارم درست بشه

behzadchtp
Monday 9 April 2012, 06:34 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز منکه تو پست اولی گفتم که همه کلیدهای رجیستری و هر چی فایل باقی مونده از teamviewer بود رو هم حدف کردم ولی بازم فایده نداشت.

S.M.T.F
Wednesday 11 April 2012, 05:22 PM
من به شخصه تا حالا راهی برای حل این مشکل پیدا نکردم
هر کاری بکنی یه فایل یه جای ویندوز ذخیره میشه شاید برخی از دوستان بدونن اون فایل چیه و کجاست اما تا حالا هر کاری کردم و از هر کسی پرسیدم نشده
وقتی نرم افزاری اکسپایر میشه دیگه نمیشه کاریش کرد (کار نشد نداره اما تا حالا که نه من و نه هیچ کدوم از دوستام نتونستن کاری بکنند)
ویندوزت رو باید عوض کنی و دفعه بعد یا از نسخه رایگان استفاده کنی و یا نرم افزارت رو کرک کنی

sh.h007
Monday 5 November 2012, 10:05 PM
درست نمیشه خودتون رو الاف نکنید

behzadchtp
Tuesday 6 November 2012, 04:03 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]چرا درست میشه ....من یادم رفت که بگم چطور این مشکل رو حل کردم....اول از همه نرم افزار رو بطور کامل آنیستال کنید از سیستم.کلید فولدر یا فایلی از teamviewer رو سیستم باقی نمونه و حتی هر هر کلید رجیستری باقی مونده هم مونده اونها رو حذف کنید.........بعد از اینکه همه اینکارها رو انجام دادین مهم قسمت کار میرسیم که اونم تغیر مک آدرس کارت شبکه سیستمه....نرم افزار های مختلفی اومدن که مک آدرس کارت شبکه رو تغیر میدن.نصب کنید و مک آدرس خودتون رو تغیر بدین.بعد اینکار teamviewer رو دوباره نصب کنید منتها بصورت free ............موفق باشید.