PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرک ویندوز 7



niloo_70
Sunday 15 July 2012, 12:09 PM
چون k971033 را اپدیت کردم اکتیو ویندوز 7 از بین رفت.بعد برنامه ی remove wat را اجرا کردم و کرک حذف شد.و در کنترل پنل هم از بخش اپدیت ها k971033 رو uninstall کردم.اما کرک جدید که دانلود کردم(win 7 loader 2.15/2.13) نصب نمیشه و install آن فعال نیست و در قسمت status با قرمز نوشته uninstall other cracks.خواااااااهشا با جزییات بگید چیکار کنم که نصب شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم زودتر ج بدید!

Reibon2002
Sunday 15 July 2012, 12:17 PM
قبل از درخواست جستجو کنید :

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

برای رفع اشکال شما :
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

niloo_70
Sunday 15 July 2012, 12:58 PM
ممنون اما این هم نصب نمیشه و install آن فعال نیست تا نصب کنم...چرا؟

niloo_70
Sunday 15 July 2012, 01:02 PM
یعنی الان که برنامه remove wat را اجرا کردم دیگر نیازی به اکتیو کردن و نصب کرک ندارم؟اگر کرک نصب نکنم و همینطور بمونه چی میشه؟

Reibon2002
Sunday 15 July 2012, 01:03 PM
بله remove wat رو نصب کنید. نیازی به هیچ کرکی نیست

niloo_70
Sunday 15 July 2012, 01:30 PM
ببخشید اگه ویندوز xp اینطوری شد و اکتیوش پرید باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

niloo_70
Thursday 19 July 2012, 11:26 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]



اکتیو ویندوز xp.sp3 پریده توروخدا زودتر بگین باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!:confused::(500):

Vartan
Thursday 19 July 2012, 01:09 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

این رو امتحان کنید:

[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

niloo_70
Friday 20 July 2012, 11:45 AM
ممنون vartan. قبل از نصبش لازم نیست کاری کنم؟؟؟؟همینطوری بزنم نصب شه حلله؟؟؟:confused:

Vartan
Friday 20 July 2012, 12:02 PM
فکر نمیکنم کار خاصی لازم باشه تا انجام بدید
برای محکم کاری آنتی ویروس تون رو غیرفعال کنید و روی برنامه راست کلیک کنید و "Run as administer" رو بزنید