PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هنگام نصب Adobe Photoshop CS6



Paraselene
Sunday 15 July 2012, 08:11 PM
سلام.
من تو نصب فوتوشاپ CS 6 بعد انتخاب setup با این ارور مواجه میشم:

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

و بعد ignore زدن با این:

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])

به صورت آفلااینم امتحان کردم.
مشکل از دانلودم بوده؟ اگر کسی میدونه متشکر میشم.

sina_tf
Monday 16 July 2012, 11:32 PM
احتمالا برنامه ی جانبی داره که روی سیستم شما نصب نیست ..
نوع ویندوز و اینکه از کجا دانلود کردید

Paraselene
Tuesday 17 July 2012, 01:08 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

راستش من با cs 5 کار میکردمو با نصبش مشکلی نداشتم.

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ویندوزم آپدیته و نرم افزارم از همینجا دانلود کردم..

به هر حال مرسی، خیلی دستتون درد نکنه :)

sina_tf
Tuesday 17 July 2012, 01:21 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

شاید برنامه فلش پلیر بخواد !!!

Anisi1371
Sunday 29 July 2012, 12:25 AM
دوستان منم همین مشکل رو دارم!
لطفا کمک کنید.

v.b.f1
Sunday 29 July 2012, 12:59 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

با سلام خدمت دوست عزیز و با کسب اجازه از سینای عزیز

دوست من پیغام اولتون یه توصیه واسه راه اندازی مجدد سیستمتونه و نصب دوباره برنامه

اما تو پیغام دومی اینکه شرکت ادوبی یه اعتبارسنجی واسه نصبتون انجام داده و برنامه تون رو به عنوان یه برنامه تقلبی شناسایی کرده و بخاطر همینم نمیزاره نصب کنید

و در پایان بگم که بار اول حتما به اینترنت وصل بودی و مراحل شناسایی رو به صورت انلاین انجام داده بدونی که باخبر بشی بخاطر همین ازت خواسته رسیت کنی و بار دومی بعد از رسیت مجوز نصبو ازت گرفته

hadi_esm
Tuesday 23 October 2012, 11:48 AM
با سلام

من در مورد cs6 و کرکش مشکل دارم
بنا به توضیحات کرک رو انجام دادم اما اتفاقی نمیوفته؛ فقط صفحه کرک باز میشه آیا نباید دکمه ای برای کلیک در برنامه کرک باشه و روش کلک کنیم یا وقتی ران از ادمیتور رو میزنیم کافیه؟؟ چون برای من دکمه ای نداره ( راستی من 64 بیت رو نصب کردم کرک روی 64 بیت کار میکنه؟؟)

ویندوز من 7 هستش

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

TechMaster
Tuesday 23 October 2012, 04:21 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
اگر کرک باشه که باید در محل نصب کپی و جایگزین بشه
اگر پچ باشه که باید اجرا بشه و دکمه ای برای پچ کردن داشته باشه و امثال این..

hadi_esm
Tuesday 23 October 2012, 05:28 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ممنون از راهنماییت

فکر کنم که فایل پچ گذاشته شده مشکل داره فایل رو که کپی میکنم و ران مینم اینه (عکس اتچ شده) فکر کنم که سایز هاش درست نیست و دکمه تاییدش رفته زیر کادرش.. اگه اینطوره ممنون میشم فایل کرک رو هم چک بفرمایید
4104

فایلش اسکرول هم نداره که بریم پایینش نصفه نیمه است ( با رزولوشن های مختلف هم همینطوره)

TechMaster
Wednesday 24 October 2012, 11:28 AM
انقدر که من یادمه یه فایل amtlib.dll باید باشه که کرکه. اگه قراره با پچ این کرک اجرا بشه ببرید توی محل نصب کپی کنید و اجراش کنید.

hadi_esm
Wednesday 24 October 2012, 11:37 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دقیقا درست یاده.. فقط اینکه کرک او همنطور که عکسش رو گذاشتم درست اجرا نمیشه ممنون میشم اگه اون فایل رو دارید فقط فایلش رو به من بدید..
با تشکر

mojizamani
Wednesday 24 October 2012, 12:36 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام درست گفتيد
موفق باشيد

samad1agha
Sunday 9 December 2012, 05:06 PM
آقا با این مشکل اعتبار سنجی چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

sina_tf
Sunday 9 December 2012, 08:36 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دقیقا مشکلتون چیه ؟؟برنامه رو کرک کردید ؟

samad1agha
Monday 10 December 2012, 12:21 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

وسط نصب برنامه ارور میده رو ایکس ÷ی نصب کردم موردی نداشت ولی رو 7 .64 ارور میده

یه نفر
Monday 10 December 2012, 12:31 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام راهنمای نصب را مطالعه کردید :

راهنمای نصب

1- نرم افزار را نصب کنید.
2- اقدام به نصب نرم افزار کنید و هنگام نصب نرم افزار گزینه Try را انتخاب کنید تا به صورت Trial نصب شود. (جهت نصب به صورت Trial باید در سایت Adobe عضو شوید که این عضویت به صورت رایگان از طریق همان قسمت نصب قابل انجام می باشد (Create an Adobe ID)) همچنین می توانید اینترنت خود را قطع کنید تا نیازی به Adobe ID نداشته باشید.
3- در مرحله انتخاب مسیر نصب زبان نصب را یدعم العربیه English انتخاب کنید تا امکان تایپ فارسی در نرم افزار وجود داشته باشد.
4- نرم افزار را به صورت Trial اجرا کنید و سپس آن را ببندید.
5- محتویات پوشه Patch را در محل نصب نرم افزار کپی کنید و فایل Patch.exe را اجرا و عملیات Patch را انجام دهید. (توجه داشته باشید چنانچه از ویندوز ویستا و یا 7 استفاده می کنید برای اجرای فایل Patch.exe می بایستی بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید تا Patch به درستی کار کند)
6- نرم افزار را اجرا کنید.

اگر مطالعه کردید و طبق آن عمل کردید و باز هم ارور داد ، یک عکس از آن ارور بگذارید.

samad1agha
Monday 10 December 2012, 10:02 PM
4188[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

با درود این عکس اررور

sina_tf
Tuesday 11 December 2012, 12:21 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

قبلا برنامه رو نصب کرده بودید ؟؟موقع نصب ارتباط اینترنت رو قطع کنید . هنگام نصب نرم افزار گزینه Try را انتخاب کنید تا به صورت Trial نصب شود

samad1agha
Tuesday 11 December 2012, 05:02 PM
با درود

هر کاری میکنم ای ارور میده

samad1agha
Wednesday 12 December 2012, 10:31 PM
ککککککککککککککککککممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممکک ککککککککککککککککککککککککک ک:(452):

Farzad_jod
Wednesday 13 February 2013, 07:49 PM
کجای این پچ باید کلیک کنیم تا عمل کنه؟ پیدا نکردم

sina_tf
Thursday 14 February 2013, 02:23 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

پچ رو شما ابتدا باید به پوشه ی نصب نرم افزار منتقل کنید و بعد اجرا کنید

mehrdad--s
Tuesday 14 May 2013, 06:34 PM
سلام ! من برای مک دانلود کردم و نصب کردم ولی‌ برای کرکش نمی‌دونم چیکار کنم کارایی که توی سایت بود و انجام دادم و ... ! ولی‌ بازم وقتی‌ می‌خوام برم توی برنامه ازم سریال می‌خواد و یا باید ۳۰ روزه مصرف کنم !
ممنون میشم اگه کمکم کنید !

abator
Wednesday 16 April 2014, 01:07 PM
با سلام منم به مشکل اعتبار سنجی خوردم کسی هست راهنمایی کنه باید چیکار کنم بتونم نصب کنم؟

abator
Thursday 17 April 2014, 10:20 AM
کسی نیست راهنمایی کنه ؟