PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرک تردی مکس 2013 _64 بیتی



Mojtaba_Ja
Tuesday 21 August 2012, 01:50 PM
سلام
تردی مکس 2013 رو نصب کردم هر کاری میکنم کرک نمیشه یعنی فایل کرکش patch نمیشه باید چیکار کنم 10 روز دیگه هم بیشتر وقت ندارم

Reibon2002
Tuesday 21 August 2012, 02:30 PM
توضیحات توی فایل readme رو کامل انجام دادید ؟!

محتوایات توی فایلش رو بنویسید اینجا .

Mojtaba_Ja
Thursday 23 August 2012, 07:55 PM
Autodesk 3DS MAX 2013
---------------------

1.Install Autodesk 3DS MAX 2013

2.Use as Serial 666-69696969, 667-98989898, 400-45454545 066-66666666 ..
or anything matching those templates

3.Use as Product Key 128E1

4.Finish the installation & restart Autodesk Product

5.Before clicking on Activate
You have 2 options :
- a) Disable Your network Card, pull the network cable out or block with firewall
(this is just to disable online serial check)
OR
- b) Click on Activate and it will tell you that your serial is wrong, simply click
on close and click on activate again.

Choose option a or b.

6. Select I have an activation code from Autodesk

7.Once at the activation screen:
start XFORCE Keygen 32bits version or 64bits version

8.Click on Mem Patch (you should see successfully patched)

9.Copy the request code into the keygen and press generate

10.Now copy the activation code back to the activation screen and click Next
You have a fully registered autodesk product



NB: Make sure you are running the Keygen as administrator and with UAC off on Windows7
And use the keygen for the right Product


-----------------------
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
the joy of Downloading!

Arrconic
Thursday 23 August 2012, 08:08 PM
خوب همه چیزو که کامل نوشته. طبق همین دستورالعملی که نوشته عمل کردید و نشد؟ یا فقط Keygen را اجرا کردید؟

Mojtaba_Ja
Friday 24 August 2012, 12:48 AM
دقیقا عین دستور العمل را انجام دادم ولی کد شماره 3 را از سایت گرفتم چون با مال خودش درست نمیشد این کد را وارد کردم 774e1 ممکن است که علت patch نشدن به خاطر این باشد؟

ataeefar
Friday 24 August 2012, 12:57 AM
سلام

بین قسمت 9 و 10

بعد از انجام قسمت 9

اون زیر کی گان ، یه موردی میاره که نوشته مچ کن ...

اون را هم کلیک کردید ؟ و بعد قسمت 10 را انجام دادید ؟

البته این تجربه شخصی بنده تو این مدل کی گان هاست

در Cad 2011 , Max به کرات من این رو دیدم

حالا نمیدونم این مدل کی گان هم این را دارد یا نه

چک کنید

9.Copy the request code into the keygen and press generate

10.Now copy the activation code back to the activation screen and click Next
You have a fully registered autodesk product

Mojtaba_Ja
Friday 24 August 2012, 10:55 AM
سلام
باید اول روی همون گزینه کلیک کنیم تا این عبارت ضاهر شود successfully patchبعد میتوان کد را گرفت مشکل من هم اینجاست روی اون کلیک میکنم این ارورو میده make sure you can write to current directory

ataeefar
Friday 24 August 2012, 11:35 AM
شما روی کی گان ، کلیک راست میکنید و Run as administrator را میزنید دیگه ؟

Mojtaba_Ja
Friday 24 August 2012, 11:51 PM
سلام
من اول این کارو نمیکردم ولی شما گفتید این کارو هم انجام دادم ولی متاسفانه مشکلش حل نشد

TechMaster
Sunday 9 September 2012, 12:03 PM
سلام
دوست عزیز اگر ویندوزتان 7 است، ابتدا user account control را روی never notify قرار بدید و آنتی ویروس سیستمتونو غیر فعال کنید.بعد روی keygen راست کلیک کنید و run as administrator را بزنید.
ممکنه در محیط safemode هم بتونید پچ را اجرا کنید.