PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کار نکردن پلاگین Perfect Effects 4 در فتوشاپ



mahdip
Saturday 12 January 2013, 12:49 AM
سلام. من پلاگین Perfect Effects 4 رو از سایت شما دانلود کردم. موقعی که میخوام بازش کنم، این ارور رو میده [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
چیکارش کنم؟ ممنون

یه نفر
Saturday 12 January 2013, 01:56 AM
سلام. درایور کارت گرافیک خودتان را آپدیت نمایید.

mahdip
Saturday 12 January 2013, 11:01 AM
یعنی باید یه کارت گرافیک جدید بخرم؟

mehrdadtk
Saturday 12 January 2013, 11:34 AM
دوست عزیز سلام
نه ، باید درایور نرم افزاری گرافیک را آپدیت کنید.

mahdip
Saturday 12 January 2013, 12:54 PM
آهان درست. میشه راهنمایی کنید چطوری باید این کار رو بکنم؟ آخه ما خیلی خیلی مبتدی هستیم :(510):

یه نفر
Saturday 12 January 2013, 02:47 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز مدل کارت گرافیکتون رو میدونید چیه ؟ اگه میدونید که بگید تا درایور جدیدش رو براتون پیدا کنیم ، اگه هم نمیدونید کافیه که از منوی Start ویندوز، روی Run کلیک کنید و بعد dxdiag رو تایپ کنی. برای دیدن مدل کارت گرافیک به تب Display برید. اون جا در بخش Device جلوی Name مدل کارت گرافیکتون نوشته شده.
یا اینکه راست کلیک کنید بر روی دسکتاپ و :
Properties==>Setting==>Advanced==>Adaptor

mahdip
Sunday 13 January 2013, 12:22 PM
دوست عزیز واقعا از راهنمایی و کمکت کمال تشکر رو دارم. مدل کارت گرافیکم اینه nvidia geforce 9500 GT . عکسش رو هم گذاشتم. [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
ممنون میشم اگه درایور جدیدش رو پیدا کنی البته لطفا. بسیـــــــــــــــار متشکرم :o

یه نفر
Monday 14 January 2013, 01:04 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست گرامی جدیدترین درایور های Nvidia رو میتونید از این صفحه سایت پی سی دانلود دریافت کنید :
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
ببینید خودتون میتونید پیدا کنید چون من نمیدونستم ویندوزتون چیه. ضمناً اگه لپ تاپ هم هست درایورش فرق میکنه که توی همون صفحه برای لپ تاپ ها رو مشخص کرده.

mahdip
Monday 14 January 2013, 07:33 AM
واقعا واقعا واقعا ازتون ممنونم. بسیار بسیار بسیار کمک کردید. مدلشو پیدا کردم و دانلود کردم. نصب کردم. جواب هم داد و پلاگین اجرا شد :o بازم ممنون:love:

bboyarash
Tuesday 15 January 2013, 03:44 PM
salam . vaghti unloking key ra vared mikonam erore : "the unloking key was invalid mide " bayad chikar konam?
mamnoon

mehrdadtk
Tuesday 15 January 2013, 09:33 PM
سلام دوست عزیز
لطفا قوانین را رعایت کنید و فارسی بنویسید تا پاسخ بگیرید.

برای مروری بر قوانین لینک زیر را دنبال کنید :
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

bahar 66
Thursday 17 April 2014, 09:05 PM
سلام
منم هم مشکل دارم بعد از نصب آنلاکین کد رو وارد میکنم ولی ارور میده؟ چرااا؟
ارورش هم مینویسه the unlockin code was invalid