PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : office 2013



Hossein 91
Saturday 22 June 2013, 06:19 PM
سلام.من office 2013 رو از شرکت sib soft خریداری کردم.اما این شماره ی سریال رو نمیدونم کجا باید وارد کنم.؟وقتی که برنامه رو اجرا کردم هیچ اروری ندادو اصلا راجع به فعالسازی پیامی نداد.فقط یه چند باری خواست به اینترنت وصل شه که با فایروال **** جلوشو گرفتم.
خیلی ممنون میشم بگین چی کار کنم.

sina_tf
Saturday 22 June 2013, 07:17 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


یعنی شما سریال اصلی رو خریداری کردید ؟؟؟

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ([Only registered and activated users can see links])