PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش آنلاین بازی کردن Assassin Creed BLack Flag



DangerousS
Tuesday 26 November 2013, 11:23 PM
سلام امروز آموزش آنلاین بازی کردن Assassin creed black flag رو میخوام بزارم توجه کنید این فقط برای نسخه ی دارای مولتی پلیر هست و نسخه ی بلک باکس مولتی پلیر نداره!

وقتی بازی رو نصب کردید این آپدیت رو دانلود و نصب کنید
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
رمز
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
سپس این کرک رو بریزید
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
رمز
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
بعد روی مولتی پلیر برید و لذت ببرید
به همین راحتی !
منبع
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]
:o:happy:

hammer1994
Tuesday 26 November 2013, 11:44 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

خودتون امتحان کردید ؟ چون واسه payday2 من همه ی اینکارارو رکدم اما مولتی نشد یا مثلا برای grid2 بازی دیگه بالا نیومد

DangerousS
Tuesday 26 November 2013, 11:46 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

این روش رو یکی از دوستان گفتن که عکس های مولتی پلیرش هم دارن جناب AlirezaG گفتن و خودشون الان دسترسی دارن

Gilbert
Friday 6 December 2013, 09:37 PM
اقا دستت درست.این روش کار میکنه ولی من دوتا مشکل دارم.یکی اینکه وقتی وارد بازی میشم میزنه limited mode.چرا اینطوریه؟
دوم اینکه کیفیت بازی رو تا اخرین حد کم کردم اما فقط به صورت عکس عکس نشون میده.یعنی افت فریم بسیار شدید داره.توی سینگل با کیفیت بالاتر دارم راحت بازی میکنم.مشکلش چیه؟

DangerousS
Friday 6 December 2013, 11:54 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
مشکل از اینترنتتونه سرعتش پایینه

Nogard
Saturday 7 December 2013, 01:24 AM
آقا بسیار سپاس ولی یه سؤال :
به صورت Local و توی شبکه داخلی مثلا چند تا لـــب تاپ رو به هم وصل کنیم هم جواب میده ؟ :confused:
این یکی کار سختیه :(
فقط جهت راهنمایی در جواب دادن بگم که برای بازی Assassin’s Creed II یه آفلاین سرور بود ! نمیشه با یه روشی به خور Assassin’s Creed Black Flag هم بدیمش !؟ :confused:
البته اون آفلاین سرور رو Windows 8 کار نمیکنه ! :(452):
ولی به هر حال تشکر :o

DangerousS
Saturday 7 December 2013, 04:55 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
والا با لن نمیدونم دیگه متاسفانه :|

hammer1994
Saturday 7 December 2013, 06:17 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

اون چیزی که میفرمایینو دیدم مخصوصا واسه بازی های استراتژی ولی تا زمانی بود که شبکه هایی مثل steam و origin و uplay نیومده بود الان دیگه باید بازیو اونجا اکتیو کنی تا بتونی
بازی کنی و راهی هم نیست که بشه این کار رو با لن انجام داد

mohsen7471
Saturday 7 December 2013, 06:26 PM
اقا این هارو که دادی جایگزین کردم
ولی وقتی رو مولتی پلیر کلیک میکنه ای از بازی میاد بیرون(هیچ اروری هم نمیده)
باید چه کرد؟:(500):

Gilbert
Saturday 7 December 2013, 09:16 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
داداش مگه چقدر سرعت میخواد.اینترنت 1 مگ از مخابرات دارم با پینگ 32ms.خوب نیست؟

DangerousS
Saturday 7 December 2013, 09:19 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سی پی یو و گرافیکتون؟

DangerousS
Sunday 8 December 2013, 10:03 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
کدوم نسخس بازی؟

Gilbert
Monday 9 December 2013, 12:50 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
این مشخصات سیستمم.
RAM 3 Gb
cpu :AMD athlon x2 dual core 4000+ 2100 mh
graphic:Amd Radeon 5450 HD ATI
البته دارم سینگلشو بازی میکنم.

DangerousS
Monday 9 December 2013, 01:03 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
شما چطور بازیو بالا آوردی اصلا .. سیستمت به زوررررررررر میکشه چطور آوردی بالا ؟ :||

Gilbert
Monday 9 December 2013, 11:07 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
والا اونشو دیگه نمیدونم.من حتی battlefield 4 روهم بازی کردم تموم شد.حالا واقعا راهی نداره که بتونم مولتی بازی کنم؟

mohsen7471
Monday 9 December 2013, 11:14 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

skidrow هست

mohsen7471
Monday 9 December 2013, 11:19 AM
skidrow هست همونGolden Edition

DangerousS
Monday 9 December 2013, 06:40 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

روی high ه تنظیمات؟
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


نمیدونم والا

mohsen7471
Monday 9 December 2013, 09:00 PM
اره داش
مگه مشکلی هست؟

DangerousS
Monday 9 December 2013, 09:03 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

والا نمیدونم دیگه چرا ..

behnamp
Wednesday 1 January 2014, 06:12 PM
has stop working میده چه کنم؟؟؟؟

hammer1994
Wednesday 1 January 2014, 08:51 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سیستمتونو ذکر کنید احتمالا ضعیفه

behnamp
Thursday 2 January 2014, 12:31 AM
gpu: gt240
ram: 4gb
hard: 1tb
cpu: intel corei 5

DangerousS
Thursday 2 January 2014, 01:55 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
عزیز شما گرافیکتون دایرکتس 10 هست مولتی پلیر نمیاد برای بعضی ها از جمله خودم بازی با دایرکتس 10 فتح کردم و شما شانسی حتی بازیو تونستید بیارید بالا .. همه چیتون عالی جز گرافیک..

behnamp
Thursday 2 January 2014, 02:09 PM
میدونم منم از این کارت گرافیک دل خوشی ندارم بابت راهنمایی ممنون

fomjurm
Tuesday 14 January 2014, 04:32 PM
برای من هم ارور stop working داد
مشخصات سیستم
Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
[Only registered and activated users can see links]
Clarkdale 32nm Technology
RAM
[Only registered and activated users can see links]
Motherboard
Gigabyte Technology Co., Ltd. P55-UD3L (Socket 1156)
Graphics
[Only registered and activated users can see links]
2047MB NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST (ZOTAC International)
Hard Drives
466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00WWPA0 ATA Device (SATA)
Optical Drives
HP DVD Writer 1260r ATA Device
Audio
Realtek High Definition Audio

Ameen.kh
Tuesday 14 January 2014, 04:43 PM
سلام
دوستان من این مدل بازی هایی که نیاز به نصب ندارن رو وقتی اجرا میکنم با اینکه کرکشو هم انجام میدم ولی یه سری فایل dll ازم میخواد
کسی میدونه مشکل چیه و چطور برطرف میشه؟؟
مرسی

fomjurm
Tuesday 14 January 2014, 04:52 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
اون فایلو توی کامپیوتر سرچ کن اگه پیدا شد توی محل نصب بازی کپی پیست کن
اگه پیدا نشد توی اینترنت فایل dll اون بازی رو پیدا کن

mojtaba19
Monday 3 February 2014, 09:40 AM
من آپدیت بازی رو از همین لینک دانلود کردم ولی وقتی اکسترت میکنم که نصب کنم نمیشه

مشکلش چیه؟

Zeus2
Saturday 15 February 2014, 02:16 AM
من وقتی آپدیت نصب کنم،ارور می ده.باید چیکار کنم؟

DangerousS
Saturday 15 February 2014, 07:59 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
چه اروری میده؟

AMIN9213
Thursday 6 March 2014, 09:49 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام یعنی چی high .منظورتون تنظیمات گرافیکه من همه انارو low کردم تا جای که تونستم گرافیک رو اوردم پایین . اما وقتی رو مالتی کلیک می کنم از بازی میاد بیرون مینویسه. اینم عکسش[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

DangerousS
Thursday 6 March 2014, 12:08 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

شما کدوم نسخه رو دارید؟

AMIN9213
Thursday 6 March 2014, 12:44 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

من بازی رو دان نکردم خریدم . حالا از کجا بدونم کدوم نسخه است/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(452):

jackdaw
Monday 24 March 2014, 02:53 PM
سلام!
چرا وقتی مولتی پلیر می رم هیچ کی نمیاد؟ مگه میشه؟
وقتی کسی تو بازی نیاد دیگه اسمش رو نباید گذاشت مولتی پلیر :)

ram T
Monday 24 March 2014, 05:35 PM
مگه میشه با بازی یه کپی مولتیپلیر بازی کرد؟؟!!
مگه نباید بازی اصل باشه
من قاطی کردم:(500)::(500)::(500)::(500)::(500)::confus ed::confused::confused::confused:

chris.red
Monday 24 March 2014, 05:43 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
چرا که نمی شه فقط باید کرک مولتی پلیر بزنی .

ram T
Monday 24 March 2014, 05:50 PM
:(500)::(500):
پس شما دارین برای pc میگین نه؟
چون برای x-box - ps4 ممبرشیپ لازم داریم؟!:(500)::(500):
اینتوری نیست؟

:(500)::(500):

:d:d
من برای کنسول گفتم ببخشید:d:d

mzsb
Monday 24 March 2014, 08:05 PM
آقا مال منم
has stop working می ده چی کار کنم؟
سیستمم:
cpu:
[Only registered and activated users can see links]
ram:4gb
win:7 64
کارت گرافیک:NVIDIA 2GB GeForce GT 620
dx:11

jackdaw
Monday 24 March 2014, 10:43 PM
سلام
کسی تو حالت wolfpack بیشتر از یک نفر ( که اون هم خودمون هست) تیم ساخته و بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

mzsb
Wednesday 26 March 2014, 10:02 PM
آقا مال منمhas stop working می ده چی کار کنم؟
سیستمم:
cpu:
[Only registered and activated users can see links]
ram:4gb
win:7 64
کارت گرافیک:NVIDIA 2GB GeForce GT 620
dx:11

RIYAZ9
Tuesday 15 April 2014, 03:31 PM
دوستان ، لطفا کمک کنید. چرا limited mode میزنه؟؟؟ جایی از کار رو اشتباه انجام دادم آیا؟؟ :(500):

DangerousS
Tuesday 15 April 2014, 07:59 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

نسختون نمیخوره

RIYAZ9
Tuesday 15 April 2014, 09:51 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
داداش، مگه دسته خودشه که نسخم نخوره...
الکی که گلد ادیشن دانلود نکردم...
مشکل از جای دیگه ایه. سیستمم هم قویه.
نت هم که توپ :d

DangerousS
Wednesday 16 April 2014, 07:28 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
همه چیو درست انجام دادید؟
آخرین آپدیت هارو نصب کنید و کرکم درست برییزید
فقط یادت باشه کرکو ریختی احتمالا سیو معمولیت بازیت بپره

RIYAZ9
Thursday 17 April 2014, 07:04 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
مگه نباید اول این آپدیتی که تو تاپیک لینکش هست رو بریزم، بعد کرک رو؟؟ بعدش هم باید کاری انجام بدم؟؟ مگه منظور از ریختن فقط کپی کردن نیست؟؟
می تونم از سیوم کپی بگیرم که پاک نشه؟؟

DangerousS
Thursday 17 April 2014, 10:40 AM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
چرا باید اینکارو بکنید ... ولی آپدیت های بعدی هم نصب کنید
برنامه هست سرچ کنید پیدا میکنید

RIYAZ9
Wednesday 23 April 2014, 02:22 PM
میشه لطفا لینکش رو برام بزارید؟؟؟ لینک آپدیتو. من هرچی پیدا می کنم بد تر میشه...

DangerousS
Wednesday 23 April 2014, 06:32 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

این یک آپدیت
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

این یکی دیگه
[فقط کاربران عضو می توانند محتویات این قسمت را مشاهده کنند، در صورتی که عضو هستید وارد شوید و در غیر این صورت ثبت نام کنید.]

این کار هم بکن
روی آیکون مولتی پلیر پلیک راست کنید و Properties رو بزنید و به تب دوم برید و تیک گزینه Run this Program In Compatibility Mode For رو بزنن و اون رو روی وین 7 تنظیم کن

mhasadi
Thursday 1 May 2014, 04:05 PM
من بلک باکس نصب کردم ولی الان کاملشو دارم اگه دوباره نصب کنم سیو هام میره ؟ اگه امکان داشته باشه جواب رو بفرست به ایمیلم . خیلی ممنون . موفق باشی:o

DangerousS
Thursday 1 May 2014, 09:28 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

بله میپره!

RNGO
Sunday 7 February 2016, 11:24 AM
سلام

لینک تو مرور گر ی زارم اما نمیراره :mad::mad::(452)::(452)::(452):
لینک خرابه؟؟؟؟؟؟؟

walker
Monday 8 February 2016, 05:04 PM
ببخشید میشه توضیح بدید مولتی پلیره به چه صورت هست ؟