PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اجرای Patch نرم افزار Autocad Electrical 2015



man1983
Saturday 26 July 2014, 01:09 PM
سلام
من اتوکد رو نصب کردم. یوزر اکانتم رو هم ادمینیستر کردم DUA رو غیر فعال کردم. ولی همچنان وقتی می خوام patch کنم ارور می ده. ویندوز 64 بیت دارنو
ممنون

™ MEYSAM
Saturday 26 July 2014, 03:27 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]




سلام

لطفا از ارور عکس بزارید.

شاید فایل Patch توسط نرم افزار امنیتی Block و یا Quarantine (قرنطینه) شده باشد.

mohsinj677
Monday 8 September 2014, 05:05 PM
من اتوکد رو نصب کردم. یوزر اکانتم رو هم ادمینیستر کردم DUA رو غیر فعال کردم




_______________
Mohsin