PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فایل xforce برای 3dmax



amir2630
Friday 24 April 2015, 10:52 AM
سلام خدمت دوستان من نرم افزار 3dmax رو دانلود کردم کرکش به نظر میاد یه جورایی ناقصه وقتی میخوام نرم افزاررو کرک کنم ،،، وقتی کدی که xforce بهم میده کم داره ،،،یعنی تو قسمتی که باید کد رو وارد نرم افزار کنم 16 قسمته ، اما کد فقط 14 تاش رو پر میکنه و باقیش خالی میمونه دکمه های ctrl +a کار نمیکنه میشه کد رو برام اینجا بزارین نرم افزار رو کرک کنم ممنون

amir2630
Friday 24 April 2015, 05:40 PM
کسی نیست راهنماییم کنه ؟؟ !!!

amir2630
Sunday 26 April 2015, 12:49 PM
دوستان کسی نیست راهنماییم کنه
چقدر اینجا ساکته
ناسلامتی انجمنه

amir2630
Monday 27 April 2015, 06:44 PM
دوستان واقعا انجمن چرتیه
ادم جوون بده کسی به دادش نمیرسه
خودم پیدا کردم راهش رو
میزارم اگه کسی به مشکل خورد کارش راه بیوفته و به شماها رو نندازه
فقط قبل از خوندن توجه داشته باشین که ورزن هر برنامه باید با ورژن xforce یکی باشه واگرنه نرم افزار اکتیو نمیشه
مراحل رو دقیقا به ترتیب اجرا کنین

1- اول اینترنت رو قطع میکنین
2 - برنامه رو باز میکنین و روی دکمه avtive کلیک میکنین
3 - برنامه xforce که برای کرک کردن هست رو باز کنین
4 - قسمت request که نوشته شده paste request here رو کلا پاک کنین
5 - حالا روی دکمه patch کلیک کنین و پیغام patch successful رو مشاهده کنین
6 - حالا کدی که برنامه 3dmax بهتون داده رو توی قسمت request بزارین و دوباره روی دکمه path کلیک کنین و پیغام patch successful رو مشاهده کنین
7 - حالا روی دکمه generate کلیک کنین ،یه کد توی قسمت Activition بهتون میده ،، کل کد رو انتخاب کنین
8 - حالا توی برنامه قسمت i have active code رو کلیک کنین تا 16 تکس باکس براتون باز بشه
9 - کدی برنامه xforce بهتون داده رو وارد کنین میبینین که 14 تا خونه کاملا پر شده و خانه 15 فقط با حرف z پر شده و خانه 16 هم خالی هست
10 - حالا روی دکمه next کلیک کنین ،،،، برنامه اکتیو شده
موفق باشین