PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نرم افزار XMedia Recode



ehsan2001
Saturday 29 April 2017, 12:32 AM
سلام
ببخشید این نرم افزار XMedia Recode نرم افزار خوبیه ولی من یه مشکل باهاش دارم .. اینکه وقتی کپی میکنی و ظرف کانتینر رو عوض میکنی ، متسفانه فریم ریت رو از ثابت به متغیر تغییر میده !!!! و این واسه من مشکل بزرگیه ....
دوستان هیچ راهی هست که این اتفاق نیوفته ؟
نرم افزار دیگه ای مثل این رو میشناسین واسه تغییر کانتیر که این مشکل رو نداشته باشه ؟
ممنون
سلام
ببخشید این نرم افزار XMedia Recode نرم افزار خوبیه ولی من یه مشکل باهاش دارم .. اینکه وقتی کپی میکنی و ظرف کانتینر رو عوض میکنی ، متسفانه فریم ریت رو از ثابت به متغیر تغییر میده !!!! و این واسه من مشکل بزرگیه ....
دوستان هیچ راهی هست که این اتفاق نیوفته ؟
نرم افزار دیگه ای مثل این رو میشناسین واسه تغییر کانتیر که این مشکل رو نداشته باشه ؟
ممنون

ehsan2001
Saturday 29 April 2017, 04:25 PM
عاغا هیش کی نمیدونه / //؟؟؟

fa_shinobi
Sunday 20 May 2018, 01:05 PM
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
اگه کانتینر رو میخوای عوش کنی و کلا به یه فرمت دیگه تبدیل کنی خوب از مبدل ها استفاده کن. مثلا WinX video Convetor delux