میتونید یه غذای معمولی رو خاص بپزید عدس را می‌پزیم. بعد از پختن، آب آن ‌را کنار گذاشته و عدس را می‌کوبیم تا کاملا له شود. در ظرفی روغن را ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تفت می‌دهیم…


مواد لازم ۱- عدس:
یک لیوان۲- سیب ‌زمینی متوسط: یک عدد۳- پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری۴- آرد: یک قاشق غذاخوری۵- تخم مرغ : دو عدد۶- مرزه خشک : یک قاشق غذاخوری۷- روغن سرخ کردنی : دو قاشق غذاخوری۸- نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم



طرز تهیه:
عدس را می‌پزیم. بعد از پختن، آب آن ‌را کنار گذاشته و عدس را می‌کوبیم تا کاملا له شود. در ظرفی روغن را ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تفت می‌دهیم.
سپس مرزه ، نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم و عدس کوبیده را به‌ همراه آب‌ عدس داخل آن می‌ریزیم. اگر آب ‌عدس کم بود، یک لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم.
سیب‌زمینی را خرد کرده و داخل عدس می‌ریزیم و می‌گذاریم عدسی جا بیفتد. بعد از این ‌که سیب ‌زمینی‌ها پخت و عدسی غلیظ شد، دو عدد تخم مرغ را داخل آن می‌شکنیم. بعد از چند جوش که تخم مرغ‌ها سفت شدند، عدسی آماده است. [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] را می‌توانید با آب لیمو و ترشی بخورید.منبع نوشته: آکا ایران