اس ام اس های عاشقانه سری اول
- چقدر خوشحال بود شیطان گمان میکرد فریب داده است مرا! نمیدانست تو [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] بودی: مرا بیشتر دوست داری یا ماندن در بهشت را ؟
- روزگارت بر مراد / روزهایت شاد شاد / آسمانت بی غبار /سهم چشمانت بهار / قلبت از هر غصه دور / [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] عشقت پر سرور / بخت و تقدیرت قشنگ / عمر شیرینت بلند / سرنوشتت تابناک / جسم و روحت پاک پاک
- تا کی در انتظار میگذاری به زاریم [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] ازآن بعد از اینهمه چشم انتظاریم
- [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]نگ مباش ، من قلبم را سایه بان [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] کردم و چشمانم را در انتظار دیدنت
- به که پیغام دهم ؟ به شباهنگ که شب مانده به راه ؟ یا به اندوه کلاغان سیاه ، به پرستو که [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] میکند از سردی فصل ؟ یا به مرغان نکو چیده شهر ؟ به که پیغام دهم که به یادت هستم ؟
- ویند غروب جایی است که آسمان زمین را می [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] امشب برایت غروب میکنم آسمان من کجایی ؟
- تو که رفتی غم دوریت ، خراب و خورد و پیرم [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] / دوباره درد تنهایی ، توی دستاش اسیرم [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ]
- هیچوقت نگذارید کسی که شما فقط ”” یکی از انتخابهایش ” ” [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] ، برایتان تبدیل به ”” اولویت ”” شود !
- نمیدونم که چجوری فکر کنم تو رو ندارم / آخه تو سنگ صبوری ، چجوری دووم بیارم ؟ واسه [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] سخته جداییت ، بی تو دنیایی ندارم / زندگیم تیره و تاره ، بی تو فردایی ندارم
"آدم" به خدا خیانت کرد! خدا غم آفرید.... تنهایی آفرید... بغض آفرید... اما راضی نشد.. [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] تامل کرد... آنگاه "عشق" آفرید! نفس راحتی کشید!! انتقامش را گرفته بود از آدم...- به کدامین گناه از بهشت آغوشت رانده شدم؟ [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] که حتی وسوسه ی سیب نداشتم..
کافیست ! عاشق ترین مرد آدم بود که بهشت را به لبخند حوا فروخت! [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] سیب بچین حوا من خسته ام ، بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند...- گفت: حالت را نمی پرسم می دانم خوبی, عکس هایت همه با لبخندند!! و نمی دانست عکاس [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] می گوید سیب… من یاد حماقت حوا می افتم و پوزخند می زنم . . .
- [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] "آدم" من "حوا" سيبي در کار باشد يا نه با [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] در آغوش [فقط کاربران عضو سایت می توانند مشاهده نمایند. ] بهشت جاريست بوسه هايت طعم سيب ميدهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)