سلام دوستان ببخشید وقتتون را میگیرم ... میدونم ک مطلبی را میخوام باهاتون در میان بزارم ممکن هست در اختیار شما نباشد اما واقعیتش نمیدونستم کجا باید پیگیر بشم امیدوارم بتونید منو کمک کنید .................................................. ........................................ کل فایلهای صفحه پایین را دانلود کردم (هر هشت فایل ) اما فایلهای 5و6و7 مشکل داشتند ... توی صفحه راهنما ارور را چک کردم گفته شده بود که باید دوباره دانلودشون کنم اینکار را کردم بازم ایراد داشتند ... همانطور که میدونید تا تمام فایلها نباشند اکسترکت کامل انجام نمیشه و کل اموزش دچار مشکل میشه ... گزارش خرابی دادم اما هربار ایمیلی اتوماتیک میاد ک از صفحه راهنما استفاده کنم ( که استفاده کردم و دوباره دانلود کردم و مشکل داشتن ) و دیگه حبری نمیشه شما میتونید باید چکار کنم؟ چطور میشه این سه پارت را سالم دریافت کرد؟ در ضمن علاوه بر این اموزش دو اموزش سنگین دیگه (با همون اینترنت 4جی موبایل و مشابه شرایط همین فایلی ک مشکل داشته) انجام دادم و هیچ مشکلی هم نداشتن
فایل ها مجددا دانلود و بررسی شدند
فایل ها هیچ مشکلی ندارند و به صورت کامل اکسترکت شدند
برای دانلود فایل ها حتما از نرم افزار flashget استفاده کنید
به درخواست های رسیدگی به تاپیک درون پیام شخصی هیچ پاسخی داده نمی شود، در صورتی که تاپیکی ایجاد کرده اید و قابل جواب دهی باشد، در همان تاپیک جواب داده خواهد شد.
سپاس از راهنماییتون .... سالم بودن؟ چطور ممکنه بین هشت فایل همگی با ی روش دانلود 5 سالم دانلود بشه و حتی دوتا اموزش سنگین دیگه هم بعدش بطور کامل و سالم دانلود انجام بشه ولی این سه تا؟!!!!! فقط سمت موبایل و دانلودم مشکل پیش بیاد اونم دوبار نه یکبار
در هر حال ممنون از پیگیری
دوست عزیز .... اموزشی که توی سایت هست با اموزشی که توی سایت اصلی ( یودمی) هست از نظر سرفصلها و محتوا تفاوتهایی داره یعنی بحشهایی از اموزش سایت اصلی، روی سایتتون قرار نگرفته امکانتش هست بعدا اضافه بشه؟ مثلا بصورت قسمت دوم
دوست عزیز .... اموزشی که توی سایت هست با اموزشی که توی سایت اصلی ( یودمی) هست از نظر سرفصلها و محتوا تفاوتهایی داره یعنی بحشهایی از اموزش سایت اصلی، روی سایتتون قرار نگرفته امکانتش هست بعدا اضافه بشه؟ مثلا بصورت قسمت دوم
یعنی واقعا هیچکدام از مدیران نیستند راهنمایی کنند و پاسخ بدند؟!!!!!
برخی آموزش های سایت Udemy به گونه ایی هست که بتدریج آپدیت می شوند و آموزش های جدیدی به آن اضافه می شوند
به دلیل اینکه ما آموزش ها را از طریق واسطه هایی دریافت می کنیم و مستقیما امکان دریافن از یودمی را نداریم
زمان به روز شدن آموزش ها بر اساس زمانی است که واسطه ما آموزش را به روز رسانی کند که زمان مشخصی نیست
به درخواست های رسیدگی به تاپیک درون پیام شخصی هیچ پاسخی داده نمی شود، در صورتی که تاپیکی ایجاد کرده اید و قابل جواب دهی باشد، در همان تاپیک جواب داده خواهد شد.
برخی آموزش های سایت Udemy به گونه ایی هست که بتدریج آپدیت می شوند و آموزش های جدیدی به آن اضافه می شوند
به دلیل اینکه ما آموزش ها را از طریق واسطه هایی دریافت می کنیم و مستقیما امکان دریافن از یودمی را نداریم
زمان به روز شدن آموزش ها بر اساس زمانی است که واسطه ما آموزش را به روز رسانی کند که زمان مشخصی نیست
سپاس از توضیحتون ... باین جساب منظورتون این هست اکه این مورد هم جزو اموزشهای اپدیتی یودمی هست و مواردی که الان توی یودمی هست و توی سایت شما هنوز قرار نگرفته همان اپدیت شده ها هستند!! راهی برای پیگیری لینک دانلود سایتتون هست که اگر اپدیت شدند اطلاع بدند و بتونیم باقی موارد را هم دانلود کنیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)